Felul in care simtim este influentat de felul in care aratam si de relatia intima pe care o avem fiecare cu oglinda de acasa.

Femeile sufera foarte mult din cauza modului in care arata trupurile lor, iar o dezvoltare personala completa tine inclusiv de schimbari in postura fizica.

Defectele fizice urmaresc intreaga desfasurare a activitatilor din viata fiecaruia.

Intr-un studiu facut in Romania, femeile sunt complexate din cauza pielii, a parului, a nasului, sunt complexate in ceea ce priveste grasimea si greutatea.

Formula impulsul fitness este potrivita in special pentru ultimele doua amintite, astfel conceput astfel incat sa poti scapa de complexele fizice, de durerea acestora.

Complexele copilariei urmaresc viata de adult si noi toti consumam multa vreme in incercarea de a le ascunde, in loc sa alegem rezolvarea acestora.

Calitatea vietii se altereaza, nu putem oferi produse minunate, cata vreme suntem complexati.

Din teama si compromis, din singuratate,  insasi gasirea sufletului pereche poate fi una gresita, cata vreme tu despre tine ai o parere foarte proasta.

Sindromul urateniei creaza tulburari de comportament, de comunicare, complexe de inferioritate, fobii sociale, te poate face sa te izolezi, dezvolta sindromul posesiunii, al controlului fata de partener.

Ce spune asta in ceea ce te priveste?
De fapt nu ai incredere in tine si indiferent cat de bine incerci sa iti joci rolul, nu te simti senzuala, acceptata ca si femeie.

Complexele se reflecta in stilul de viata si in atitutinea zilnica.

Impulsul Fitness este un program complex de 12 saptamani.

Vei invata cum sa te tii de treaba, astfel incat sa scapi de kg in plus.

Alimentatia corecta este un alt subiect luat in calcul, cauzele emotionale si spirituale ale mancatului, sportul.

Obiectivul este ca vara 2014 sa te gaseasca in cea mai buna forma a ta fizica, psihica si spirituala, astfel sa spui adio unui trup obosit, imbatranit inainte de vreme.

Un trup intoxicat te intemniteaza si te face sa atragi in viata ta suferinta si dezamagiri.

Iti vei monitoriza progresul si vei avea parte de un sistem care te va tine pe drumul cel bun pana la vara si o comunitate de oameni care parcurg acelasi drum cu tine.
Echipa Impulsul fitness este formata din: Andreea Papp, Sorin Fritea, Doru Dorobăț, Diana Stejereanu, Pera Novacovici.

Inscrierile se inchid pe 26 martie.
Succes tuturor!

Sindromul urateniei in Valea Plangerii

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.