Can you be happy for 100 days in a row?

We live in times when super-busy schedules have become something to boast about.
While the speed of life increases, there is less and less time to enjoy the moment that you are in. The ability to appreciate the moment, the environment and yourself in it, isthe base for the bridge towards long term happiness of any human being.

Cu alte cuvinte, 100happydays iti baga mintile in cap, ajutandu-te sa realizezi momentele de fericire pe care le traiesti in fiecare zi.
Poate sa fie vorba de un zambet, o actiune, o floare sau o idee.
Ajungi sa te cunosti astfel, sa masori orele intr-o alta forma, sa constientizezi. Si ceea ce mi se pare cel mai important, sa stii ce vrei cu adevarat de la tine.

E de ajuns sa pastrezi momentul intr-o fotografie pe care sa o faci publica pe facebook, twitter sau instagram, folosind hahstagul #100happydays. Totodata o poti trimite pe mailul destinat site-ului.
Este departe de a fi o competitie a fericirii, vorbim mai degraba de o altfel de cale de realizare a drumului. Unde te afli? Esti pregatit pentru a vedea cate lucruri minunate sunt in viata ta? Cat de aproape sau departe de afli de implinirea viselor pe care le ai?

Fricile nu le invingi ascunzand anxietatea, ci deschizand usile tot mai larg catre interior.

#100happydays

#asaincepe #100happydays

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.