În urmă cu 4 ani, a treia sâmbătă a lunii mai a fost declarată Ziua Europeană Împotriva Obezității. Inițiativa ZEIO a rezultat în urma dezbaterilor organizate în Parlamentul European de la Strasbourg.

Ponderas lansează campania #donezkm cu ocazia Zilei Europene împotriva Obezității. Această acțiune are ca scop încurajarea românilor să facă mișcare pentru sănătatea lor și strângerea a 10.000 km alergați, merși la pas sau pe biciclete pentru a-i dona unui român care nu mai poate face niciun pas.

Odată strânși kilometrii, Ponderas va ajuta la tratarea chirurgicală a unui caz grav de obezitate morbidă. Kilometrii pot fi donați în perioada 07 – 18 mai 2014. sport

În vârstă de 47 de ani, Florin Jecu cântărește de trei ori mai mult decât greutatea normală a unui adult și se luptă cu obezitatea de peste 10 ani.

Campania #donezkm se adresează tuturor celor care fac mișcare și vor să transforme acest obicei într-un scop colectiv pentru salvarea unei vieți. Pentru a dona kilometri parcurși (alergați sau merși) în timpul unei zile, trebuie urmăriți 2 pași simpli: măsurarea distanței parcurse cu ajutorul unui pedometru sau a unei aplicații mobile și postarea pe contul personal de Facebook a numărului de kilometri parcurși, utilizând hashtagul #donezkm.

Mai multe informații despre cum se pot dona km parcurși: facebook.com/donezkm

Later edit
19.05.2014
In urma acestei campanii, echipa medicala de la Ponderas va oferi tratament chirurgical gratuit pacientului diagnosticat cu obeziatate morbida, urmand ca in cateva zile sa aiba loc interventia chirurgicala.
Au fost adunati peste 16.000 km (desi targetul propus a fost de 10.000).

#donezkm de Ziua Europeană împotriva Obezității

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.