Poate sa-mi ploua-n casa, ca am o mandra frumoasa, este doar vorba cantecului pentru ca in realitate, intemperiile, nu i-au fost pe plac omului niciodata, drept dovada ca la inceput a locuit in pesteri.roofing system

Un acoperis sigur deasupra capului a fost important intotdeauna. Anii au trecut, iar firmele de constructii aduc solutii ieftine si de durata, pentru un acoperis care sa fie si frumos si sa dureze in timp.

ROMADA este cunoscuta ca una dintre firmele reprezentative din piata de sisteme de invelitori metalice si aceasta datorita cartii sale de vizita: calitate, pret, promptitudine. ROMADA este distribuitor autorizat pentru RUUKKI, GERARD, MEGAPROFIL, FAKRO si VELUX.

Romada roofing a gasit solutii imbatabile si tentante pentru oricine isi construieste sau renoveaza o casa.

Ploaia va putea sa cada linistita, iar pietrele de grindina se vor sparge, deoarece tiglele comercializate sunt intr-adevar rezistente si au chiar un aspect placut.

Tigla Gerard imbina traditia cu calitatea, la fel ca si tigla cu roca vulcanica sau tigla cu piatra Romada, acoperisurile cu tigla metalica Ruukki confera rezistenta si durata, iar tigla metalica Novatik Romada, vopsita intr-un camp electrostatic este prima tigla din panouri mici produsa in Romania!

ROMANA Roofing vine cu solutii sigure in sprijinul celor ce isi doresc o casa sigura!

O vara minunata sa aveti in siguranta si confort!

Romada siguranta si profesionalism in constructii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.