Spondiloza pare sa afecteze mai nou, de la varste tinere.
Dureri in ceafa, ameteli, migrene care cedeaza de multe ori abia dupa a doua pastila de calmant, fac adesea ziua sa inceapa prost sau sa se termine si mai prost.

Spondiloza cervicala se manifesta prin “intepenirea” gatului sau dureri in zona cefei.
Crizele de ORMUSspondiloza, respectiv durerile din ceafa ce radiaza pana intre umeri si ametelile apar de regula, atunci cand presiunea atmosferica se schimba.

Totul seamana cu reumatismul, atat de deranjant, specific doar varstnicilor.

Spondiloza cervicala trebuie tratata cu maxima seriozitate, pentru ca afecteaza circulatia sangelui catre creierul mic, (cerebel) responsabil cu echilibrul.

Spondiloza face parte din categoria bolilor degenerative, iar netratata, afecteaza calitatea vietii pacientului.

Consta in inflamarea si umflarea tesutului dintre vertebre, formadu-se o presiune suplimentara asupra vaselor sangvine, ingreunand circulatia sangelui oxigenat spre creier.

Pentru ameliorarea durerilor pricinuite de spondiloza, medicul de specialitate poate, pe langa o recuperare prin fizioterapie, sa prescrie si anumite medicamente sau alifii necesare masajului din zona cefei pana intre umeri.

Solutiile Ormus pentru spondiloza cervicala sunt inteligente si eficace.

Ormus Pure si Ormus Gold reprezinta marturii pentru sanatate, cata vreme gama adusa pe piata romaneasca se adreseaza unui intreg: minte, suflet si trup.
Marturia unui consumator de Ormus Pure poate fi accesata pe blogul Ormus Romania, blog care gazduieste de altfel informatii despre emisiuni tv, seminarii sau prezentari ale tuturor produselor.

ORMUS, in variatele lui forme, este un generator de atractie a energiei universale si nu doar un concentrat energetic consumabil.

Intern sau folosit extern, grabeste deblocarea celor cinci stagnari, restabileste fluxul energetic, va crea o bariera pentru stagnari viitoare si deasemenea va restabili echilibrul simultan in toate zonele corpului.

Ormusul este adesea numit “Medicamentul Universal” sau “Elixirul de Aur”.

Practicienii traditionali chinezi si cei tibetani considera ca toate infirmitatile, bolile, durerile si in general orice problema medicala sunt cauzate de dezechilibrul sistemelor functionale ale corpului.

Cand curgerea fluxului electro-magnetic al corpului se incetineste sau se blocheaza aceasta se numeste “stagnare”.

sursa: Ormus Romania

Spondiloza debuteaza si la tinerete, asa cum am mentionat in randurile anterioare, din cauza pozitiilor incomode la scoala in banca, ori in cazul adultilor, din pricina unor pozitii gresite la munca.
Cu miscari de rotire a capului, cu masaje revigorante si corectia pozitiilor gresite, se poate evita spondiloza.
O alta cauza, poate fi si urmarea unor accidente.

Ramaneti voiosi si sanatosi!

Ormus – magazin pentru sanatatea ta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.