Ce este de fapt infidelitatea, cata vreme si Sfanta Scriptura, Biblia, o pune la zid intr-un strigat?
Condamnanarea din Decalog este astfel: sa nu preacurvesti!

Hmmm. Sa fie totusi ingaduita curvia, dar nu in exces? Ori simtindu-se ostracizati, clericii, din cauza invataturilor ce le propovaduiesc, sau din prea multa sihastrie, au introdus legi si reguli noi?

Sexul, asemeni foamei sau setei, este o necesitate fiziologica.

Insusi Dumnezeu cand l-a gonit pe Adam cu a sa Eva din Rai, a spus: inmultiti-va si stapaniti pamantul!

Cum s-ar putea enunta conceptul de infidelitate, altfel scris in cartea Jurnalul unui infidel?– carte scrisa de Alexander Green. Jurnalul unui infidel

Barbatul casatorit se mai duce din intamplare, din greseala, din plictiseala sau de nevoie si la alte femei, insa indatoririle de familist si le indeplineste conform intelegerii. 😀

Basca, infidelitatea este uneori acceptata in mod tacit sau chiar cu zambetul pe buze, deoarece nu doar barbatii sunt infideli, Doamne fereste!
Si femeile se satura uneori de prea mult bine si pleaca in buiestru, sharuind cu dragostea fierbinte bijuteria familiei, devenita acum, bun comun…

Infidelitatea -opusul castitatii sau un soi de antidot natural, venit in calmarea hormonilor si armonizarea neuronilor?
Am vazut desene, pare ca primii oameni care au populat pamantul erau urati cu draci, ceea ce i-a pus pe ganduri pe……extraterestrii si au intervenit in AND-ul pamantenilor, aducand astfel intai 😀 superbe femei.

Ups, apare si prima infidelitate, cand “zeitatile” din inaltul cerului au coborat pe pamant si au pacatuit cu frumoasele pamantence, tragand totusi cu coada ochiului spre consoarta ramasa la treburile casnice, in maretul Olymp.

infidelitate

Sau si ea, la randu-i, angrenata intr-o infidelitate, la gestul reprobabil al sotului-zeu… Si apropos!

Sexul este doar o descarcare energetica, o descatusare din inlantuirea dorintelor ce mocnesc de multa vreme in firea umana.

Pe cand amorul inseamna daruire sincera in cel mai pur inteles al cuvantului intre doua persoane fidele una celeilalte (zic eu) :D.

Sexul este asemeni unei plimbari cu taxiul, ca si client ceri sa ajungi oriunde, oricum ca plateste.
Amorul este plimbarea in masina personala fata de care proprietarul are grija ca de ochii din cap ca, altfel cheltuielile de reparatie seaca bugetul!

P.S. Ce-ar fi ca pana la urma sa cititi cartea Jurnalul unui infidel? Poate reusim impreuna sa ne edificam asupra notiunii de: infidelitate!

Bărbații sunt poligami… dar pot să iubească.
După valorile mele, nu sunt un infidel. După valorile celorlalți… sunt.

Noi suntem oameni, gândim, discernem, facem alegeri. Dar câte dintre alegerile pe care le facem sunt ale noastre?

Jurnalul unui infidel

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.