Fiecare anotimp al anului inseamna o provocare, cata vreme sunt inconjurat de multe persoane dragi mie si fiecare sarbatoreste ba o zi de nume, ba una de nastere.

Ocazii sunt cu duiumul, pentru a face bucurii; ma leg de detalii, de zambete, sau de zile insorite, de propria-mi bucurie uneori.
Si consider ca ce dam pe lumea asta, primim inapoi. Era o vorba, dar din dar…

Giftsboutiqu este un magazin online cu o gama variata de cadouri dedicate copiilor, femeilor si barbatilor. giftsboutique

Produsele comercializate se preteaza, prin diversitate si pentru spatiile de lucru, birourilor: cani izoterme pentru cafea, calimari cu cerneala, ceramice personalizate, ceasuri, seturi de ustensile de scris.

Pentru copii, costumase ale unor indragiti super eroi: Batman, Superman si o gama diversa de jocuri si jucarii conform varstei lor.

Celor indragostiti, le recomand un set de cani tare simpatice, perfecte pentru orice tip de bautura, doar ideea de dragoste in sine inseamna pereche. Niciodata, unul fara celalalt?!

Pentru domnite, am descoperit cateva cadouri online minunate. Mi-au placut foarte mult,  atat cutiile de bijuterii realizate din lemn si vopsite in culori calde, placute, cat si seturile de baie compuse dintr-un burete, sisal, perie de unghii și o piatră ponce, cu un cordon alb, toate ambalate într-un container de lemn. In minunea de lemn, puteti pastra apoi lucruri mici de prin casa, sau chiar un ghiveci cu flori, iarna pe pervaz. Culoare si dragoste.set cani

La o prima privire asupra rafturilor virtuale ala acestui magazin online de cadouri, se pot vedea produse la preturi bune si calitate deosebita, plata facandu-se cu cardul, prin ordin de plata sau la ramburs. Variantele sunt destinate fiecarui tip de cosumator.

Am remarcat optiunea: cauta inteligent a site-ului, afisarea butoanelor social media, cat si prezenta S.E.R., un program de evaluare a magazinelor online de catre cumparatori care iti ofera feedback real si obiectiv acordat de alti clienti care au cumparat si au platit online.

Costul transportului este de 17 lei in orice colt al tarii, indiferent de greutatea coletului, ce se afla in aria de acoperire a serviciului de curierat.
Pentru alte zone neacoperite de acest serviciu, tariful de livrare se va confirma telefonic.

Livrarea este gratuita doar daca valoarea totala a produseloc achizitionate din magazine depaseste suma de 150 lei, suma ce se poate modifica in cursul campaniilor promotionale. So: happy shopping va doresc si spor la bani!

O vara minunata!

Daruri pentru fiecare anotimp!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.