Ma feresc sa scriu de evenimente politice, de miscari ale diverselor civilizatii ale planetei, de lupte religioase. Acestora din urma nu le-am gasit niciodata rostul, cata vreme traim toti “guvernati” de aceeasi forta cereasca, fie ca este numita Buddha, Al-Muhaymin, Dumnezeu. Pentru cine are “veleitati” religioase.

Interpretarea este una diferita, subiectiva. Pentru ca religia in sine inseamna sentiment, exclude calculele matematice sau logica.

Dupa mine, cautam motive de cearta, motive sa declansam conflicte dureroase, doar infrangandu-ne propriile dureri sau neputinte; la masa pacii, putem salva tristetea.

Violenta naste violenta, cum razbunarea nu aduce nimic bun; cei care ranesc, cei care omoara, care recurg la fapte urate, isi primesc singuri rasplata si mai devreme sau mai tarziu, lucrurile capata echilibru.
Consider ca nimic nu este intamplator.
Nici faptul ca un avion cu pasageri a fost distrus saptamana trecuta in Ukraina.

Fragmentele aeronavei Boeing-777 sunt pe teritoriul controlat de teroristii rusi, care impiedica activitatea anchetatorilor, dar nu protejeaza ramasitele de jafurile locuitorilor din regiune.
In Ukraina vor ajunge trupe olandeze si australiene, inarmate evident. Pentru asigurarea functionarii in conditii sigure a expertilor internationali implicati in anchetarea doborarii avionului.

Stau si ma gandesc, poate ei insisi doresc sa descopere ca MH17 a cazut din cauza unei defectiuni tehnice si toate celelalte au fost pure coincidente?!!

Cata vreme multe familii sunt indurerate, cateva state au declarat saptamana trecuta zi de doliu national pentru cei disparuti, armata incearca sa recupereze in semn de respect, ce se mai poate recupera, o tanara din Ukraina a scris pe instagram ca a furat din ramasitele avionului doborat.
“Un rimel din Amsterdam, de pe camp, mai exact. Intelegeti ce vreau sa spun”…

Aceasta intamplare vine dupa ce rude ale pasagerilor au spus ca trebuie sa anuleze cardurile de credit, dar si abonamente de telefon, pentru ca acestea erau folosite de localnici care le-au furat dintre ramasite.

Sursa stirileprotv

Revin, propriile frustrari, proiectate indiferent de domeniu sunt departe de a aduce pacea. Suntem oameni, nevoia de control sau de putere absoluta sunt doar dorinte ale ego-ului. A nu fi confundate cu respectul. Si totusi…

Frustrarile si pacea

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.