Toti avem probleme. Uneori ni le facem cu mana noastra, alteori sunt examene.
Cand vine vorba de sanatate, ei bine….orice alta crispare legata de vant, ploaie sau vorbe aruncate odata cu ele, dispare, iar prioritatile se aranjeaza brusc.

Overmed Medical Center isi propune sa devina unul dintre cele mai importante centre medicale specializate din tara, pentru servicii medicale adresate femeilor cu varste intre 18 si 80 de ani.

Din anul 2000, de cand a fost dat startul activitatii, a venit in intampinarea pacientilor cu profesionalism si atentie la calitatea ofertelor. Acum este intr-o locatie noua, eleganta si spatioasa, intr-o zona centrala a orasului Bucuresti.
In echipa se regasesc medici renumiti, cu experienta in domeniile specializarilor medicale puse la dispozitie pacientelor.

In perioada 25 iulie 2014 – 25 octombrie 2014, OVERMED MEDICAL CENTER anunta derularea unui program de depistare precoce a cancerului de col uterin a persoanelor de sex feminin asigurate de catre CASMB.

Pacientele asigurate vor beneficia gratuit de o consultatie, o colposcopie, un examen citologic Babes-Papanicolau si un examen de secretie vaginala.
Pentru toate caestea, sunt necesare un bilet de trimitere de la medicul de familie si dovada asigurarii, adica o adeverinta de la locul de munca.

Pacientele asigurate CASMB vor putea solicita o programare la centru, la numerele de telefon 0723.166.067 si 031.100.20.02 printr-un e-mail la adresa office@overmed.ro.

O vara cu soare in inimi sa aveti!

Overmed Medical Center organizeaza un program gratuit pentru asiguratii CASMB

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.