Nu mai strangeti atatea lucruri, incercati sa strangeti experiente. Viata e foarte scurta si trebuie sa te bucuri cat mai mult de fiecare clipa.
Am citat dintr-un mosneag din Chile, dintr-un documentar de pe TravelChannel.
M-a pus pe ganduri …

In general, suntem tentati sa avem, inainte sa cunoastem macar sa fim.
Fiecare intalnire vine cu un scop si uneori din cele rele se infiripa paradisul. Lipsa curajului, dupa zbucium, naste curajul si absenta increderii, descopera drumul catre atitudinea sanatoasa.

Un razboi isi calculeaza fiecare batalie in timpul desfasurarii acesteia si o singura batalie castigata nu inseamna cucerirea teritoriului dorit.
Esenta consta intr-o atitudine constanta si clara, constienta si calma.

Si apropos, prajiturile traditionale in Sighisoara sunt mult mai ieftine comparativ cu pretul lor pe ebay. In cazul in care vreti sa veniti in oras, faceti rezervare din timp, pentru ca cel putin in aceasta seara nu este niciun loc de cazare. Cu ceva noroc, pe ultima suta, mai este si varianta caselor particulare.
In cetate se desfasoara concerte de muzica ambientala si clasica. Astazi au avut loc si ceva filmari, asa ca turnul se va lasa descoperit si pe marile ecrane. Scop in care, in piata Cetatii a fost amplasata o fantana. Soarele arde la fel de puternic la orele amiezii, asa ca parol, pe propria-mi piele, nu este de plaja 😀

Eu sunt, tu esti…

A avea vs a fi

Comments

Etichetat pe:

2 comentarii la „A avea vs a fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.