Cand oamenii or sa invete ca succesul in viata nu este dat de bani sau de castigarea unui conflict, oricat de mult le-ar gadila asta orgoliul, o sa apara si energia necesara pentru simplitatea libertatatii unei dimineti insorite sau a parfumului florilor din piata de flori. Succesul vine din liniste.

Evit situatiile conflictuale, cu toate astea ma mai trezesc uneori purtata de val in cate una. Totodata, pe parcursul timpului, invat sa negociez pentru linistea celor din jur, chiar daca imi sunt apropiati sau nu. Gresit, trag concluzia mai nou.

Nu am sa inteleg niciodata ura si supararea si indirect acestea ma indispun. Sunt inca in mine.
Altfel, consider ca pe lumea asta, fericirea este data de iarta si uita.

Niciodata nu vom putea schimba pe oamenii care ne fac sa ne simtim prost, niciodata nu vom putea revolutiona lumea intr-un sens pozitiv singuri, insa o putem pastra cumva mai buna prin propria atitudine pacifista.

Inlocuieste frica cu iubirea.

Daca pacea inseamna calcarea in picioare a orgoliului, nu vad un capat de tara din asta, fiecare situatie aduce o lectie. Iar lectia de cele mai multe ori nu sta in finalul acesteia, ci pe parcursul citirii ei.

Un simplu da sau nu ineaca frustrari si o discutie simpla si sincera anuleaza orice proiectie falsa a mintii.

– Am învăţat că fiind în acord cu mine însumi, nu mai am nimic de reproşat celorlati şi nici nu mă mai tem de ei. Am învăţat să-i accept şi să-i iubesc aşa cum sunt.
Povestea celor trei porti, o recomandare la lectura!

Si o dimineata cu ganduri senine, oriunde va aflati!

Inlocuieste frica cu iubirea.

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.