Te uiţi la copilul tău şi îl vezi dansând, observi cât de mult îi place să se mişte şi cât de intens simte ritmul fiecărei melodii.

Te gândeşti că poate ar trebui să îl înscrii la o şcoală de dans, dar îţi e frică. Frică că poate el e cam mic pentru asta şi că tu i-ai răpi copilăria, frică că îi vei ocupa programul prea mult şi că poate el nu îşi doreşte aşa.
Dar să îţi spun ceva, dacă el simte muzica, înseamnă că îi place, dacă dansează înseamnă că vrea asta şi totuşi tu te gândeşti la ce vrea el. cursuri de dans

Copiii pot fi schimbători, dar nu atunci când vine vorba de ceea ce vor, în acest caz se vor dovedi a fi foarte încăpăţânaţi şi perseverenţi, pentru că ei ştiu ce vor şi vor acel lucru cu orice preţ. Cursurile de dans pentru copii îl vor ajuta foarte mult pe cel mic, îi vor ajuta să se dezvolte atât fizic, cât şi emoţional.
Va învăţa cum e să lucreze într-o echipă şi cum e atunci când trebuie să ai încredere în cel de lângă tine, dar şi cum trebuie să te comporţi într-o competiţie.

De asemenea se va dezvolta şi din punct de vedere educaţional, făcând parte dintr-o echipă va realiza că pentru o bună sincronizare este necesar ca membrii echipei să comunice între ei şi astfel lucrurile vor merge bine.
Nu mai spun de abilităţile de coordonare, flexibilitate şi chiar forţă care vor fi îmbunătăţite cu fiecare minut petrecut în sala de dans. Toate acestea sunt favorabile dezvoltării unui copil, copiii au nevoie de astfel de activităţi şi pentru relaxare. Căci dansul este o activitate cu adevărat relaxanta.
Ce stil de dans să alegi pentru copilul tău?

Recomand cursuri de dans copii.

Poţi alege orice stil de dans atâta timp cât celui mic îi place, ar fi bine să îl laşi pe el să aleagă căci deşi e mic el ştie ce îi place sau ceea ce va vrea să înveţe.

E clar că lumina zile ca majoritatea fetiţelor vor înclina către balet şi băieţeii vor opta cel mai des către Break Dance sau hip-hop.

Dansul e o activitate plăcută, o activitate pe care cu toţii ar trebui să o practicăm din când în când pentru relaxarea noastră, pentru un zâmbet în plus şi pentru că deşi pierdem energie în practicarea ei paradoxal ne vom încărca bateriile mai mult decât am crede.
Nu există petrecere fără dans indiferent că vorbim de o petrecere pentru cei mari sau o petrecere aniversară pentru cei mic. Dânsul nu ţine cont de vârstă, anotimp sau condiţie socială. Dansul e pentru toată lumea, pentru orice naţie şi orice popor, pentru femei şi bărbaţi.

E şi pentru cei mai puternici dintre noi, dar şi pentru cei mai puţin puternici. Şi dansul vine şi cu o serie de avantaje: fortifica muşchii, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, intensifică respiraţia şi oferă o oxigenare pulmonară mai bogată. Deci după cum se prezinta, dansul are numai avantaje.

Tu stii ce vrea copilul tau?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.