Am invatat sa iau orice lucru care vine in intampinarea mea, fie ca este bucurie cu lumina sau vreo mica distorsiune in program, drept simple intamplari.

Le zambesc, incerc sa le rezolv, sa le asez acolo unde le este locul, niciodata mai mult, niciodata mai putin comparativ cu realitatea.

Consider ca indiferent de situatie, paza buna, grija pazesc sau macar incearca sa vina in intampinarea situatiilor mai putin placute.
Si indiferent de activitate, de subiect, pe propria-mi piele am simtit ca, deciziile personale si lucrurile pe care le fac singura sunt bine facute. sdsmag

Saptamanile trecute, fiind plecata intr-o delegatie, noaptea tarziu, un vecin m-a anuntat telefonic de faptul ca in blocul in care locuiesc au avut loc fluctuatii de tensiune electrica; oamenii erau afara, speriati, isi spunea povestea despre frigidere arse, televizoare, despre lipsa banilor pentru a achizitiona altele. Am stat cuminte, gandindu-ma ca si daca ma urc in masina sa ajung inapoi in Bucuresti, se va fi intamplat acelasi lucru, iar firma de asigurari deconteaza oricum.

Intamplarea face ca la cateva zile am primit un alt telefon, de data asta de la o prietena care imi povestea speriata ca a uitat usa deschisa in birou si la intoarcere, a avut surpriza neplacuta de altfel, sa nu mai gaseasca una din imprimante.
Am ramas la fel de linistita, cum scriam mai sus, solutii sunt, iar paza buna pazeste primejdia rea, asa cum spune o vorba din batrani.

Sistemele de supraveghere, fie ca vorbim de camere video sau de sistemele de securitate care iau in calcul si alarmele, reprezinta o necesitate, indiferent daca e vorba de locuinta personala sau de spatiul dedicat muncii.
Kiturile de monitorizare video pot fi achizitionate cu mai putin de 900 de RON. Va recomand sdsmag, magazin online aflat in topul preferintelor utilizatorilor.

Un avantaj este acela ca, sistemul de supraveghere video poate fi conectat direct prin telefon sau calculator, astfel monitorizarea oricarei locatii se realizeaza si in lipsa unui om special angajat.
Sistemul complet contine camere de supraveghere video, dvr, hard disk, mufe si monitor. Instalarea se face de obicei chiar de catre firma care comercializeaza sistemele, montajul tine de firma specializata care poseda autorizatie de functionare eliberata de IGP. Conform legii 333/2003 persoanele fizice nu au dreptul sa isi instaleze sisteme de supraveghere video.

Spor in toate si vacanta placuta norocosilor lui septembrie!

Despre sistemele de securitate si supraveghere

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.