Ziua nuntii, cea la care ati visat intreaga viata, bate la usa. Totul este pregatit: rochia de mireasa este gata, invitatiile sunt trimise, localul este ales, muzica a fost selectionata, meniul stabilit. Tot ceea ce va mai ramane acum de facut este sa alegeti modelele de verighete.

Acest pas este mult mai important decat restul pregatirilor, intrucat verighetele sunt simbolul iubirii pe care o impartasiti, al respectului dintre voi, al juramintelor pe care urmeaza sa vi le faceti in fata tuturor, va vor lega pentru todeauna. Simbolul uniunii spirituale dintre voi, verighetele nu pot lipsi de la nunta, ceremonia neputand avea loc fara ele. Mai mult decat atat, acestea sunt bijuteriile care va vor insoti zilnic, pe amandoi, in tot ceea ce faceti, amintindu-va mereu de dragostea pe care o purtati. Asadar, alegerea lor este foarte importanta si nu trebuie sa lipseasca de pe lista cu pregatiri.

Astazi, exista o multime de modele din care mirii isi pot alege perechea potrivita. Cu inele din aur galben, din aur alb, din aur roz sau verighete multicolore, ieftine sau scumpe, pe toate le puteti gasi la numeroasele magazine de specialitate din Bucuresti sau de pe internet.
Verighetele de aur in 2 culori fac si ele parte din colectia de modele de verighete 2014. Acestea au inelul fabricat din combinatii ale celor trei culori ale aurului: alb, galben si roz. Combinatia deosebeste modelele de toate celelalte, dandu-le un plus de stil si eleganta. In plus, exista o gama mult mai variata de verighete in doua sau trei multe culori, cu imbinari aparte care satisfac absolut toate gusturile. Sunt perfecte pentru personalitati care se diferentiaza prin exuberanta si gratie, dar si pentru persoane simple, modeste, sau pentru cupluri moderne, pasionate de nou. De asemenea verighetele ce combina diverse culori pot aduce la un acord gusturile diferite ale ambilor parteneri. Asadar, daca mirelui ii place culoarea alba, iar miresei aurul roz, combinatiile acestor culori sunt alegerea ideala. Jumatate alb, jumatate roz, ce poate sa arate mai stilat de atat?!

In momentul in care v-ati decis asupra modelului, trebuie sa aveti in vedere si calitatea materialului si, eventual, a pietrelor, intrucat acestea trebuie sa fie rezistente, sa se pastreze in stare buna intreaga viata. Tinand cont, de asemenea, de faptul ca verighetele nu sunt doar simple bijuterii, ci sunt un accesoriu pe care o sa-l purtati tot timpul, este indicat sa alegeti un model care sa va placa intr-adevar si de care sunteti increzatori ca este cel potrivit.

Modele deosebite de verighete

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.