Fa curat in viata ta! asa te invata spiritualitatea, asa inveti la cursurile de management al banilor, al timpului; reprezinta practic unul dintre principiile dupa care universul insusi functioneaza.

Putem visa, putem alege, putem incerca sa avem ceea ce este mai bun. Cand bunatatea este, asemeni normalitatii si interpretabila si senina pana la urma.

In urma cu doi ani am ales sa fac, intr-unul din holurile apartamentului meu un dulap. Un dulap pentru haine, un dulap cu rafturi speciale pentru pantofi. Un dulap in care sa pastrez poate o perioada lucruri asupra carora nu sunt hotarata inca daca sa le mai port sau nu. Fly London

Si am adunat pantofi in special, ghete, cizme, sandale, tot soiul de incaltari cu care sa bat lumea, din locurile pe care le-am vizitat, in culorile pe care le-am simtit intr-un moment sau altul.

Brandul Fly London este acum pe MiniPrix, iar preturile sunt incepand de la 168 lei, cata vreme, incaltamintea este din piele naturala.

Ghetele Fly London, cu siret, au o culoare frumoasa, marimile sunt diversificate, iar calitatea materialului ideala pentru toamna/ iarna. Imi plac lucrurile vii, intr-un anotimp in care griurile au tendinta de a prelua intaietatea, iar monotonia imbraca strazile si uneori, din pacate si suflete.

Fa curat in viata ta! imi tot suna de luni bune in minte, in suflet. Fa curat in viata ta! Astfel, pana si din dulapul meu de pe hol, cu lucruri magice si colorate, am scos o parte din ceea ce am considerat ca nu este util momentului. Lucrurile noi aduc energii noi, iar oamenii noi, mereu lectii.
Mai am o recomandare, Cizme Fly London din piele naturala ideale si pentru fusta scurta.
Atitudine, noutate si curaj, elemente care definesc un stil, o zi, fie si o idee. Insa doar o idee, in conditiile in care crezi in ea iti poate schimba lumea!
Zile senine va urez!

Don’t Walk, Fly

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.