Bărbaţii ştiu că indiferent de situaţia în care se afla, florile vor rezolva totul. Şi de asemenea, indiferent de evenimentul la care vor participa, un buchet de flori salveaza situaţia „cadoului potrivit.”

Dar oare femeile au ajuns să creadă că florile tin de un obicei învechit? Oare s-au săturat să le primească?

Dragi bărbaţi, vă spun că femeile nu s-au săturat să primească flori, nu s-au săturat să se trezească dimineaţa şi să fie surprinse de trandafirul roşu care stă mândru pe pernă de alături. Nu s-au săturat de parfumul crinilor şi al lalelelor, al florilor proaspăt culese şi dăruite, înlocuitor pentru zâmbetul de bună dimineaţă sau de ce nu, de bună seara.
Femeie fiind consider acest gest, unul plin de romantism şi îl apreciez cum ştiu eu mai bine.
Mă bucur să îl surprind pe site-urile florăriilor online din Bucureşti şi să ştiu că el îmi pregăteşte o surpriză. Sau să îl văd oprindu-se la o florărie online Bucuresti şi cumpărându-mi cel mai frumos trandafir pe care florăreasa îl are.

Florile sunt sincere cadouri. Ele pot înveseli şi cel mai trist tablou pictat în alb şi negru şi pot aduce zâmbetul pe chipul oricărei femei. Şi nu te supăra dacă ea alege să lase florile să se usuce, căci acest gest este dovada eternităţii. Este dovada care ar trebui să îţi spună ţie că acele flori vor dăinui pentru o eternitate, atât în formă materială, cât şi în inima ei. De ce aleg femeile să usuce trandafirii? Pentru a-i păstra pentru totdeauna, pentru a-şi aduce aminte de momentul în care i-a primit, pentru a-şi aduce aminte de gestul tău. Iar acest fapt ar trebui să te încurajeze să repeţi gestul cât mai des posibil. Să adaugi câte un trandafir în colecţia ei de momente frumoase în fiecare zi.

Fie că alegi să comanzi florile de pe site-ul florarie online Bucureşti, fie că le cumperi de la florăria de la coltul blocului în care locuieşti, va aprecia gestul tău şi nu îl va uita prea curând. De ce? Pentru că femeile apreciază gesturile mici, cele făcute din inimă şi din pasiune. Pentru că asta îi demonstrează ei cât de mult ţii la ea şi o încurajează să meargă mai departe cu zâmbetul pe buze şi mândră de bărbatul pe care îl are alături. Mândră că romantismul nu a murit, mândră să te aibă, mândră să te iubească aşa cum ştie numai ea.

Aşa că dragi bărbaţi, nu vă opriţi din cumpăratul florilor, nu uitaţi de surpriza florilor, indiferent de ocazia pe care o sărbătoriţi. Şi mai ales nu uitaţi că florile nu au nevoie de un motiv pentru a fi cumpărate şi oferite, ci pur şi simplu sunt dăruite din suflet, din inimă, din pasiune. Şi dacă nu ai nici o idee de locul din care poţi achiziţiona un buchet de flori intra pe florarie online Bucureşti şi crează pentru ea un buchet cu florile cele mai frumoase.

Florile sunt un cadou invechit?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.