Intr-o zi, cu cerul ca de sticla, exact la fel ca si aceasta, cu unghii lungi si viu colorate, cu nori in portofel si multe, multe idei in razele de soare, am ales sa fac o schimbare.

Schimbarea aceea in care ma imbrac in rochia rosie, imi iau pantofii cui si cu o sticla de bautura fina, legandandu-se provocator in mana stanga, sa-mi insotesc la o petrecere, cel mai bun prieten. Schimbarea aceea in care uit de vremea deloc favorabila, de agenda incarcata si dau curs liber neprevazutului. Gandesc la faptul ca pana la urma de ce mi-ar fi frica, oricum nu scap?!

Cand sticla nu era a cerului amintit la inceput, iar prietenului tare i-ar fi placut sa fie de iubit.

Dar acest ultim subiect, am sa-l povestesc altadata. Despre bautura fina am avut ceva de studiat. Clar nu ar fi fost nici inspirit si nici inspirant, in ciuda focului din imbracaminte, daca as fi ales sa iau o tuica oarecare, asa-zis facuta pe genunchi, in locul finetii care sa se asorteze dantelei rochiei.

M-a lamurit acest site, oferindu-mi o gama larga de produse. Ma intrebi cum l-am descoperit? Simpla cautare….si acum am sa te uimesc putin; simpla cautare pe facebook, nici macar nu am mai ajuns pe google. Facebook iti da parerea altor consumatori, modul in care un anumit magazine online onoreaza comenzile sau trateaza clientii. Facebook este un soi de oglinda activa, cata vreme rubrica dedicata pe site, accesoriilor m-a activizat de-a dreptul.
Sa fi fost oare de vina paiele cocktail deco? Pentru ca am ales intr-un final din varietatea sticlelor de gin, imaginadu-mi tot soiul de combinatii.

Preturile bauturilor aflate la vanzare sunt reale, accesibile, transportul este realizat in conditii de siguranta.

Cand arde, arde si atat, fara rochie, cu sau in ciuda lipsei de curaj, sub o umbrela sau la o petrecere, asa cum a fost cea despre care scriam mai sus, o petrecere la care initial imi cunosteam doar acel prieten foarte bun.

Nu stiu daca de la gin sau de la atmosfera in sine, de la seara aia friguroasa sau de la noutatea achizitiei, cert este ca de gin ma leaga amintiri frumoase. Si niciodata sa nu spui niciodata. Ramane intre noi, prietenul stia el ce stia, chiar e de iubit si inca in fiecare zi. Cat despre petreceri? Acum le facem “in pajama”, doar impreuna.

Pana la urma totul se rezuma la alegeri. Iar cerul, cerul e limpede asemeni unei bauturi fine.

Cer din gin pe sticla

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.