In acesta seara, din nou, sunt anuntata ca vine Mos Nicolae.
Astazi am auzit pareri pro si contra despre existenta mosilor din povesti. Eu mai cred insa in ei, inseamna spiritul bun. Cred in gandul senin, in bucurie la bucuria oamenilor de langa.

Sa fiu sigura ca nu il ratez in acest an pe Nicolae, am lasat si semn. Ideea mi-a venit la ora 10 seara, cand am facut si prima fotografie.
O camera video mica ar fi fost buna acum sa va arat si voua reactiile vecinilor care trec prin fata usii. Sunt cu adevarat frumoase.
Intre timp, am schimbat bocancii, cu o pereche de incaltaminte sport alba.

E ca la Candy Camera. Pentru curiosi, ofer loc la vizor in schimbul unui cadou :P.

Cea mai tare reactie, in cca 20 de minute, de cand am inceput “experimentul” de cunoastere si educare 😀 un cuplu trece, ea il opreste si spune: vai ce dragut, ai vazut? Asteapta de la Mosul!
Doua tipe s-au asezat in fata usii si s-au amuzat, cativa barbati au trecut cu fete mirate; vecinul de la 6 se auzea cum rade inca si in lift.

Mos Nicolae

Am incetat dupa cca o ora sa fiu atenta la ce se intampla. Undeva, dupa miezul noptii am deschis insa usa si am ramas wow surprinsa. Venise Mosul, cu o bomboana si o banana.
Gestul imi pare cu adevarat fantastic.

cadouri in ghete

Mosul e magia spiritului bun, a zambetului, mosul poate sa fie oricare din noi, pentru oricare dintre noi.
Vedem pana dimineata ce se intampla.
Pentru Craciun si sfarsitul de decembrie, am alte idei de pus in practica tot in fata usii apartamentului si tot de capul lor ii las pe vecini sa se desfasoare.

Il astept pe Mos Nicolae- experiment

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.