De multe ori ne întrebăm de ce generaţia tânără sta atât de mult la calculator. Dar calculatorul nu mai este o fiţă, ci este o necesitate.
Şi cât ai clipi îţi dai seama că pentru aproape orice lucru pe care vrei să îl faci ai nevoie de calculator.

Este bine să îi lăsăm pe cei mici la calculator? Da, aţâţa timp cât îi lăsăm să intre pe site-uri fără anunţuri sau eventual blocăm accesul pe unele pagini.
Un site care se dovedeşte a fi foarte folositor pentru cei mici este x.jocuri.com.

Pe acest site copii pot găsi atât jocuri in doi cu masini curse, cât şi jocuri care includ câteva cunoştinţe de matematică, astfel fiind nevoiţi să folosească informaţiile de la orele de curs, pentru a putea trece la nivelul următor.

De asemenea, pe acest site descoperim jocul Spânzurătoarea, joc pe care îl jucăm şi noi când eram tineri. Le permite copiilor să îşi îmbunătăţească vocabularul cu cât mai multe cuvinte noi.

De ce să îi lăsăm pe cei mici să se joace pe calculator? Pentru că jocurile o să le dezvolte imaginaţia, îi ajută să consolideze informaţiile acumulate la scoala şi în acelaşi timp să se relaxeze.

De să ne lăsăm copii să se joace pe xjocuri.com? Pentru că exista o gamă variată de jocuri, care mai de care mai interesante, jocuri ce pot fi jucate şi pe dispozitivele android, pe tableta sau telefon.

Pentru că acest site nu conţine anunţuri sau reclame mascate care să îi influenţeze negativ pe pusti. Şi pentru că poate fi acel lucru de care au nevoie pentru a se distra împreună cu prietenii sai, de ce nu chiar cu tine, asta dacă ai un pic de timp liber şi vrei să îl petreci într-un mod distractiv alături de puştiul tău.
Jocurile online se pot devedi o activitate placută, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, nu strică să încerci. Distracția e garantată.

Jocuri online in doi pentru copii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.