Lumea este o poveste creata in mintea fiecaruia dintre noi.

Pe unii ii amuza teribilul, pe altii ii infioara pana la tristete.
Romantismul reprezinta un cadou special, cand intreaga ta fiinta il simte, il soarbe, pentru a-si impreuna apoi buzele intr-un sarut vulcanic.
Lucrurile cerute, sentimentele impartasite sunt binevenite cand le doresti.

Altfel, indiferent ce cadouri inedite primesti pe terasa inimii, ele devin asemeni sfaturilor necerute. Nefolositoare, intrigante. Atat.

Indiferent ce tip de poveste iti rezerva viata, am observat ca mediul in care aceasta incepe, poate fi definitoriu pentru reusita sau insucces.

Ma uit in oglinda si imi place ce vad, imi dau parul timid dupa urechea stanga si inchid ochii. Mama imi spune mereu ca am degete lungi de pianista. Am preferat insa chitara.

Inchid ochii si imi place sentimentul. Bine, linistea interioara imi este usor deranjata de muzica vecinilor de sus. Dar la cat de mare este pamantul, la cate galaxii sunt in jur si la cat de minunate sunt in salbaticia lor florile de colt, muzica asta chiar nu este o problema.
Nu poate fi totul asa cum ne dorim, doar pentru ca lumina nu poate exista fara intuneric.

VitaBoxDeschid ochii si stiu. Imi place cu mine. Imi place de mine. Parintii mei ar trebui sa stie ce copil minunat au creat impreuna. I-as lua pe amandoi din lume, din lumea in care s-au pierdut ingandurati, rebel sau timid, cu speranta cunoasterii si i-as invita in calatoria timpului. Cu dragoste si rasfat, pentru cateva zile in Sighisoara, la vila Franka. Cu Vitabox e usor sa oferi fericire oamenilor importanti din viata ta.

Prin pachetele-cadou, ai oportunitatea de a darui altfel. Acestea au forma unei cutii, de marimea unui CD. In interior se afla un card unic, un catalog cu descrierea activitatilor si instructiunile de utilizare.

Uitam de motivul pentru care incepem o relatie, uitam motivatia cunoasterii si a constiintei. Motivatia dragostei. Iubirea este implinire si toti copiii pe lumea asta vin din iubire. Dintr-un vis de iubire. Nu exista greseli, vinovati sau invinuiti. Exista doar viata, intamplari, oameni, incercari si posibilitati. Si pentru o calatorie in timp, cata vreme timpul insusi sta in loc si respira greu, greu, obosit de atata urcat si coborat pe sub turnul cu Ceas din cetate, Sighisoara este locul ideal.
Locul ideal pentru reculegere, pentru amintiri, pentru iubirea ce cere iertare cu privire la lucrurile neintelese, la greselile de circumstanta. Sighisoara cu pictorii sai, cu iarba inalta din parcuri, Sighisoara cea plina de lumina si in noapte, cand ai curajul sa urci prin padure si sa o admiri de pe terasa vilei Franka. Pentru ca este important de precizat, aceasta are doua locatii, una in oras, in apropierea turnului si o alta, undeva mai izolata, la adapostul copacilor inalti, pe un deal din apropiere.

Orice relatie are nevoie sa respire, sa evolueze, sa priveasca in urma, sa adune, sa scada, sa ierte si sa mearga mai departe. Sunt convinsa ca parintii tuturor obosesc sa fie mereu doar parinti, sa se imbrace in haina grijilor si sa uite iubirea. Ori, cata vreme iubirea este invaluita in griji sau necesitati nerezolvate, fiinta umana se dezumanizeaza, isi pierde bucuria de a trai. Scopul unei vacanta consta tocmai in apropierea de momentul initial. Ce m-a facut sa te iubesc? Ce anume m-a atras in lumea ta?
Sighisoara stie toate raspunsurile, iti garantez, cunoaste toate secretele. Asculta-i linistea si ai incredere.
Bucura-te de viata!

Intoarcere la esenta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.