Oamenii merg la teatru pentru poveste, pentru a vedea roluri pe care in viata de zi cu zi, poate nu au curajul de a le pune “in scena”.

Toti jucam roluri cu abilitate, din placere sau sila. Fie ca vorbim de drama sau de dragoste, orice modalitate de actiune spune altceva, dincolo de ce se vede.
M-as intrepta insa catre curaj. Curajul punerii in scena a propriilor dorinte si a unui fel de a fi curat si coerent.

Juriul celei de-a XXXIII-a editii a Galei Premiilor Uniter din acest an, a decis pentru “Numele”, realizat de catre Teatrul Mic, in coproductie cu Teatrul de Comedie, doua nominalizari.
Spectacolul este in regia lui Vlad Cristache, iar in competitie, pentru “Cea mai buna actrita in rol secundar”, intra Ana Ciontea pentru rolul Mama si pentru “Debut”, Ana Bianca Popescu, in rolul Fiica,

Altfel, la inceputul lunii aprilie, la Teatrul Foarte Mic este pus in scena “Vania si Sonia si Masa si Spike”, un spectacol de Christopher Durag, in regia lui Horia Suru.
Proiectul deschide seria de cinci texte montate in premiera la Teatrul Foarte Mic si piesa a primit in 2013, Premiul Tony.

Horia Suru a conceput o joaca matura de-a rasu’-plansu’ autohton, in care ludicul are rolul principal in povestea celor “trei surori” care nu mai vor sa plece la Moscova. Un frate, o sora vritega si o vedeta de cinema asteapta batlanul albastru pe malul unui iaz cu ape limpezi.

Mergeti la teatru pentru roluri, in viata reala, alegeti adevarul!

Teatrul Mic si Foarte Mic cu noutati si adevar

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.