GPeC Summit este evenimentul de referinta in comertul electronic, cu unii dintre cei mai buni speakeri din toate colturile lumii, evenimentul care ofera participantilor infinite posibilitati de networking, multiple oportunitati de afaceri, schimb de experienta si, mai ales, continut premium.

Acesta va avea loc timp de 3 zile in Bucuresti, pe 11-12-13 Mai 2015, iar organizatorii au anuntat deja 6 speakeri de renume mondial, specialisti ale caror carti sunt best-sellers, majoritatea venind pentru prima oara in Romania la GPeC: Neil Patel, Chris Goward, Matthew Woodward, Graig Sullivan, Simo Ahava, Ivan Mazour.

Subiectele dezbatute in cadrul GPeC Summit sunt de maxim interes pentru toti cei care activeaza in piata de e-commerce sau au de gand sa lanseze o afacere online: Cifre si Studii de Piata, Tendinte, Marketing Online, Optimizarea Conversiilor; Web Analytics; Google Tag Manager, SEO & SEM; Personalization; Usability; Social Media; Team Management; Loializarea Clientilor; A/B testing; E-Mail Marketing; Diferentiere & Value Proposition.

Biletele pentru GPeC Summit au fost puse in vanzare, existand si o Oferta Early-Bird, valabila pana pe 10 Aprilie 2015.

Mai multe detalii despre politica de preturi, avantajele participarii, speakerii confirmati pana in prezent si inscriere, regasiti pe website-ul GPeC.

GPeC Summit 2015

Comments

Etichetat pe:

2 comentarii la „GPeC Summit 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.