Inca din cele mai indepartate vremuri, omul a simtit tendinta de inventa. Nevoia de a crea s-a transformat incet, incet in nevoia de a impresiona. Nu spune nimeni ca din mainile stramosilor nostri nu au iesit lucruri minunate, adevarate capodopere chiar… dar acest lucru s-a transformat incet, intr-o nevoie acuta de a impresiona. Astfel oamenii au trecut de la inventarea si crearea lucrurilor necesare existentei lor, la dezvoltarea unor produse care sa ii impresioneze pe cei din jurul lor. Barbatii au inceput sa creeze bijuteriile, produsele de make-up, parfumul, etc. Produse destinate impresionarii sexului frumos.

Dar oare in ziua de astazi o bijuterie care este identica cu alte 3000 de exemplare… este de ajuns pentru o femeie care stie ce vrea? shamballa

Eu as spune ca nu, pentru ca fiecare femeie in parte are alte preferinte. Nicio femeie nu isi doreste sa isi cumpere o bluza pe care au achizitionat-o deja 5 dintre prietenele ei. Nu, ele vor ceva diferit, original. De aici a pornit si businessul care infloreste din ce in ce mai mult in ultimul timp: bijuteriile hand made. Da, intr-adevar a durat destul de mult pana cand comerciantul care foloseste „accesorii bijuterii” pentru a crea bijuterii unice si originale sa isi faca loc pe piata si sa fie apreciat, dar eu spun ca a meritat asteptarea. Iar astazi, din punctul meu de vedere, cei care care folosesc „accesorii pentru bijuterii”, „margele online” si asa mai departe, sunt mult mai bine vazuti si apreciati de publicul feminin decat cei care aleg sa comercializeze pe banda larga aceleasi modele de bijuterii.

Confectionarea bijuteriilor hand made este o adevarata arta, o arta care pune accent pe creativitate, unicitate si originalitate. O arta care permite sa creezi orice iti trece prin cap, iar femeilor care apreciaza nonconformismul sa poarte bijuterii unicat, cumparate la un pret accesibil.

De unde poti sa achizitionezi „accesorii pt bijuterii”, „margelutze online”, carti cu tehnici de margelit, tehnici de pictura, tehnici de origami si asa mai departe? De pe site-ul celor de la GemSale.ro. Au foarte multe accesorii si carti care te pot ajuta sa creezi unele din cele mai interesante bijuterii.

De unde poti invata trucuri si de unde te mai poti inspira pentru crearea bijuteriilor hand made? Ei bine, de pe internet. Fiindca foarte multe persoane au inceput sa confectioneze bijuterii si aceasta activitate s-a transformat dintr-o arta intr-un trand si dintr-o pasiune intr-o afacere, au parut pe Youtube foarte multe filmulete (tutoriale) in care ti se explica si ti se arata clar cum se fac bijuteriile. Practic in secolul in care traim noi iti va fi foarte usor sa creezi orice, orice au mai creat si altii… caci gasesti explicatiile pe informatiile pe Google, Youtube si alte retele de socializare. Bine, in cazul in care vrei sa creezi ceva ce nu s-a mai creat atunci nu vei gasi nimic pe aceste site-uri si atunci iti urez succes.

Bijuteriile hand made sunt acel strop de originalitate, unicitate si fericire care iti pot face viata mult mai frumoasa.

Original hand made

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.