Copilaria este o poveste, cu personaje mai bune sau personaje care nu stiu puterea unui zambet, personaje care alearga speriate sau in joaca, o poveste cu si despre culori.

Culorile dau interpretarea lucrurilor din jur, a sentimentelor, a modului in care viata intreaga se poate desfasura.
Se poate! Pentru ca de cele mai multe ori, variantele sunt diverse, la fel ca si tehnica in ceea ce priveste combinarea culorilor.

Albastru cu galben, vor da un verde inchis sau o pajiste cu iarba cruda, in functie de cantitatea sau calitatea culorii.
Copilul alearga precum Jerry, de teama pisicii, saaaauuuu pentru a descoperi lucruri noi.

Tom alearga dupa prada ori in graba, pentru a prinde ultimul autobuz catre visul sau.

O varianta inedita de joc, dar si pentru invatarea prin descoperire, este propusa cu jocuridepictat.

Tom si Jerry sar in ajutor pentru a demonstra copiilor ca sunt adevarati pictori al timpurilor noastre. In partea dreapta a ecranului, se afla paleta de culori si o imagine care arata cum trebuie sa fie pictura. Cu o imaginatie bogata si credinta ca te pricepi sa asterni culorile pe hartie, treci la treaba si poti demonstra si altora cat de talentat esti. Foloseste culorile care iti plac si picteaza-i pe cei doi prieteni ca sa capete culoare si viata in noul joc de pictat!

Si pana la urma ce este prietenia? Doar o alta esenta pentru culoare.

Copilaria este o poveste, cu personaje mai bune sau personaje care nu stiu puterea unui zambet, personaje care alearga speriate sau in joaca, o poveste cu si despre culori. Alege cu grija culorile pe care le folosesti in viata de zi cu zi, fie ca vorbim de harta mentala sau o simpla intamplare marunta.

In cautarea lui Jerry cu Tom

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.