Fiecare dintre noi s-a confruntat, macar o data in viata, cu situatia sau necesitatea de a imprumuta bani. Fie ca avem nevoie de bani pentru realizarea unui vis, fie ca este vorba de o vacanta sau de achizitionarea de bunuri, uneori apare necesitatea rapida de sume mai mari de bani.

In Romania, la aceasta ora exista foarte multe banci, cu o oferta de dobanzi variabile.
Iata insa ca pe piata financiara, si-a facut acum aparitia Idea Bank, o banca poloneza si o noua banca in Romania, ce si-a propus sa ofere romanilor servicii financiare avantajoase si cu o transparenta maxima.

Unul dintre serviciile oferite de Idea Bank este creditul de nevoi personale, numit sugestiv Idea Selfie, care are avantajul major ca este usor de obtinut si de accesat on-line, doar cu o copie dupa buletin, fara a fi nevoie sa va deplasati pana la sediul bancii. Cererea dumneavoastra pentru a obtine un credit va primi raspuns in cel mai scurt timp, iar aprobarea finala se poate primi in doar 24 de ore de la depunerea documentatiei necesare.
Sumele ce se pot accesa prin acest credit de nevoi personale sunt de minim 30.000 de lei si de maxim 90.000 de lei, iar DAE porneste de la 8,86%. Creditul se poate returna in minim 6 luni si maxim 5 ani, ratele se pot achita fie direct la sediul bancii, fie on-line, prin internet banking.
Pentru acordarea acestor credite se iau in calcul mai multe surse de venit, nu numai veniturile salariale, ci si dividendele, veniturile din chirii, pensiile, drepturile de autor, veniturile provenind din profesii liberale sau obtinute in/ din strainatate etc.
Creditul de nevoi personale Idea::Selfie poate fi folosit, de asemenea, si pentru a refinanta un credit deja existent. Se pot refinanta chiar mai multe credite, cu conditia ca acestea sa nu depaseasca suma de 90.000 de lei.

Creditul de nevoi personale Idea Selfie

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.