Metode de slabit sunt infinite, fiecare avand rezultat mai mult sau mai putin multumitor. De la asudatul in salile de fittnes, tragand de fiare cu sarg, la alergatul in aer liber sau pe banda, activitatile au scopul de a reduce cantitatea de tesut adipos si de a da forma de atlet, atat de ravnita corpului uman. Slabitul insa, este un proces anevoios  din cauza ca nu toti suntem la fel si atunci o schema personalizata cu dieta adecvata si cu exercitii fizice specifice se impune cu strictete. Gerlinea

Produsele Gerlinea vin in ajutorul tuturor celor ce vor sa piarda kilogramele in plus. Create de medici nutritionisti cu renume, acestea se bazeaza pe formule nutritionale indelung testate, incadrandu-se in legislatia Europeana in vigoare. Se adreseaza celor ce vor sa slabeasca intr-un mod simplu, sanatos, flexibil.  Se preteaza persoanelor active, care din cauza serviciului sau prin natura activitatii pe care o desfasoara, nu au timp pentru o masa regulata si doresc un mic dejun sau pranz frugal.

Batoanele Gerlinea Cereale-Ciocolata 372g contin optimul de fibre si proteine necesare compensarii meselor pierdute din alimentatia normala. De asemenea, recomand Gerlinea Batoane Ciocolata-Caramel 372g 6 mese.

Batoanele sunt formate dintr-un amestec savuros de cacao si caramel, invelit in ciocolata fina, totalizand numai 236 kcal/masa. Oferta Gerlinea se preteaza barbatilor, cat si femeilor care doresc un corp de invidiat, fara a recurge la alte metode care necesita timp si bani in cazul abonamentelor la sala. Vorba Latinului : mens sano in corpore sano!
Cu Gerlinea slabesti asa cum vrei!

Ne vedem pe plaja!

Slabim frumos si sanatos cu Gerlinea

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.