Draga mea, soarele o sa rasara si pe strada ta! Erau franturi dintr-o conversatie suprinsa in parc, intre doua fete. M-am oprit curioasa si le-am privit. Aveau pana in 25 de ani, parul lung si chipuri frumoase. Insa pe cat de armonioase le erau trasaturile faciale, pe atat de diform corpul.
Am asociat intotdeauna grasimea cu indolenta si o stare psihica proasta.

In era tuturor posibilitatilor, perioada de timp pe care o traim, variantele de reabilitare sunt infinite si pentru fiecare individ exista o cale de urmat. Intai sa vrei, sa incerci, sa aloci timp pentru rezolvarea tuturor frustrarilor, pentru a transforma minusul in plus de fiecare data. Minunile vin dupa o perioada de implicare.

Dieta Gerlinéa este simpla, sanatoasa si echilibrata; itţi permite sa pierzi eficient kilogrameleiîn exces. De asemenea, produsele pot fi folosite si ca adjuvant in dietele hipocalorice sau hiperproteice, fiind recomandate de medici nutritionisti ca gustari echilibrate in timpul zilei.

Contin 12 vitamine si 11 minerale, o cantitate optima de glucide si lipide, in plus sunt recunoscute de Agentia Europeana pentru Siguranaa Alimentelor (EFSA). Se folosesc usor, doar 2 batoane inlocuiesc o masa la numai cca 200 kcal. In plus, fiind ambalate individual, le poti lua cu tine oriunde: la birou, la plaja sau pe drumul spre vacanta.

Pentru orice produs Gerlinea achizitionat, ai sansa castigarii unui weekend in doi pe Coasta de Azur si sute de alte premii pentru plaja. Perioada de desfasurare a campanie este 06.07 – 31.08.2015.
Mai multe informatii pe site.
Adu soarele si pe strada ta!

Cu Gerlinea slabesti asa cum vrei!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.