Am citit intr-un articol ca rosiile amelioreaza durerile provocate de arsurile pielii excesiv expuse la soare.

Imi indrept atentia catre geanta proaspat pregatita pentru plecarea la mare si numar produsele de protectie solara pe care le-am achizitionat. Ma intreb daca si vremea va tine cu mine, astfel incat sa le pot folosi.

Gasesc intr-o revista alte randuri scrise cu sarg, recomandari de bai cu bicarbonat de sodiu sau cu otet de mere plus multe alte ingrediente bune doar la salata. Probabil ca sunt eficiente.

Ma intorc la geanta si verific de aceasta data produsele fito-dermatocosmetice. Le gasesc importanta indiferent de locul in care ma aflu si cu atat mai mult in conditiile in care temperaturile sunt extreme. Tenul, pielea in general are nevoie de protectie, de ingrijire. Barbati sau femei ne dorim sa fim frumosi, mereu tineri.

Stiati ca este recomandata utilizarea unei lotiuni cu protectie solara inainte cu 30 de minute inainte de a iesi practic pe plaja? Dupa plaja, de asemenea cremele sau uleiurile de hidratare asigura o piele frumoasa si ii pastreaza fermitatea, dar si bronzul.

Profita de cele trei saptamani de reduceri de pe site-ul Cumpara Medicamente si achizitioneaza produse de care ai nevoie. Categoria alimente speciale este diversificata si oferta pe cat de pofticioasa, pe atat de sanatoasa. Aici este site-ul unde sfaturile sunt toate prietene intre ele, dar si cu dorintele tale; ai ajuns aici, consultarea unei alte surse este inutila.

Geanta mea este gata de plecare pentru intalnirea cu soarele si vacanta. Zile frumoase!

Intalnirea cu soarele

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.