Pe piata gadget-urilor din Romania era nevoie de un producator serios, care sa ofere produse de super calitate la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Cerere pentru produse rezistente si calitative exista.

Vetter este producator si distribuitor de gadgeturi de accesorii pentru telefoane si s-a remarcat inca de la inceput, printr-o calitate foarte buna a produselor, prin preturi tentante fiecarui buzunar, oferta diversificata, produse practice si extrem de rezistente in timp. Echipamentele celor de la Vetter sunt raspandite si mii de persoane le recomanda in primul rand pentru calitatea excelenta impletita cu tehnologia de ultima generatie.

Vetter pune la dispozitia clientilor sai o gama impresionanta de huse de protectie pentru smartphone-uri. Dintre acestea, am ales sa vorbim azi despre Sleeve Pouch Genuine Lether, neagra, conceputa special pentru iPhone 6.

husa telefonPrimul lucru care atrage atentia la aceasta husa de protectie, este faptul ca face parte din seria Hand Made, cu accesorii create manual. Materialele folosite in procesul de productie sunt de cea mai buna calitate. Pielea neagra este super moale si rezistenta. Toate husele Sleeve Pouch sunt realizate manual si fiecare detaliu este adus subtil in evidenta. Pielea este placuta la atingere, este extrem de fina si are o textura unica ce garanteaza protectie maxima pentru ecranul telefonului dumneavoastra.

Designul este super atractiv si inedit, mai ales datorita unei impletituri albe, un motiv ce se afla pe mijlocul unei parti. Contrastul dintre alb si negru este naucitor, atat de simplu si totusi atat de elegant. Impletitura este cea care confera un plus de savoare intregii huse.

Sleeve Pouch din piele neagra de la Vetter este prevazuta cu un sistem pull-out, care va ajuta sa introduceti si sa scoateti mai usor telefonul din husa. Practic, dintr-o singura miscare puteti scoate smartphone-ul din husa. Nu e nevoie sa introduceti degetele in interiorul husei si sa-l scoteti asa si nici nu trebuie sa “varsati” husa pe masa ca sa iasa telefonul. Sistemul pull-out este extrem de practic si util, indiferent de imprejurari.

Husa Sleeve Pouch Genuine Lether face parte din clasa accesoriilor premium pentru smartphone-urilor si se detaseaza clar de alte produse similare prin fiabilitate, originalitate, design aparte, o imbinare excelenta intre design si utilitate. Toti cei care isi doresc o husa diferita pentru telefon trebuie sa puna mana pe acest model de la Vetter.

Pretul este special, iar daca veti comanda acum veti beneficia de livrare gratuita in toata tara.

Husa de protectie Vetter Sleeve Poch

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.