Un subiect care macina mediul online il reprezinta diamantele si semnificatiile lor. De nelipsit mai sunt si: certificarile pe care le poate avea un diamant si cat de bun calitativ poate fi acesta. Astfel, astazi abordez un asa subiect, pentru ca este foarte bine sa stii cu ce “se mananca” aceste lucruri.

Si, de ce nu, e bine sa stii, deoarece, pe principiul niciodata sa nu spui niciodata, poate vei fi nevoit sa mergi singur sa cumperi bijuterii si trebuie sa te descurci, ca altfel nici nu ai incotro.

Iar daca tot am inceput sa vorbim despre diamante si semnificatiile lor, trebuie sa ai in vedere importanta si clasificarea acestora, pentru ca de la bun inceput e necesar sa ai in fata situatia clara: cei patru C. Nu mai este nici un secret ca fiecare diamant este unic. In felul lui. Satellite

Si noua ne place acest lucru pentru ca si noi suntem unici. Iar pentru vrem sa calculam valoarea unui diamant, expertii care lucreaza in acest domeniu ii numesc „cei patru c”. Ce inseamna aceste lucruri? Mai pe romaneste suna cam asa: culoare, claritate, taiere si carate.

Ei bine, toti factorii enumerati influenteaza valoarea unui diamant. Iar daca te vei duce sa iti cumperi un diamant, acesta, daca este diamant in adevaratul sens al cuvantului, vine insotit de un document de evaluare gratuit. Acest lucru confirma ca  are greutatea trecuta pe eticheta in carate, ca are taietura corespunzatoare si claritatea unui diamant.

Nu mai vorbim despre imaginea si descrierea cu care vine la pachet minunata bijuterie. Iar acum vine intrebarea: unde sa cumperi astfel de diamante cu certificat? Un raspuns nu foarte greu de anticipat este de la cei care au certificari spre link-ul de mai sus. Doar acolo ai garantia ca ai diamantul veritabil unei declaratii de dragoste reale.

Calitatea diamantelor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.