In perioada 21-27 septembrie se desfasoara la Libraria Carturesti Verona din Bucuresti, Narativ – Festivalul de lectura pentru copii.

Numarul scazut al cititorilor, rata de nepromovare a examinarilor nationale si lipsa gradului de intelegere a textelor ne arata ca trebuie sa le demonstram tuturor elevilor din Bucuresti ca cititul este distractiv. Cred ca in noi, adultii, sta responsabilitatea de a aduce lectura mai aproape de sufletul copiilor si, in acest sens, am pregatit o adevarata sarbatoare dedicata actualilor si viitorilor cititori,  declara Iren Arsene, presedinte al Asociatiei Curtea Veche.

Narativ cuprinde o serie de activitati gratuite sustinute de pedagogi non-formali, artisti, specialisti in educatie si psihologia copilului.

Destinat în principal copiilor cu varste între 8 si 14 ani, programul festivalului propune atat ateliere interactive (printre care Teatrul Cititorilor, Roman Grafic, Storytelling, Rime si ghicitori pentru dezvoltarea fluentei timpurii), spectacole de lectura, cat si conferinte dedicate parintilor si cadrelor didactice prin care se prezinta tehnici de incurajare a lecturii in randul celor mici. Pentru inscrieri si pentru calendarul complet al activitatilor, narativ.ro.

Toamna frumoasa.

NARATIV – Festivalul de lectura pentru copii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.