Viata agitata, stresul, viteza in care ne desfasuram activitatile, aduc implicit un stil de alimentatie dezordonat.

TopacidTopacid ofera o protectie eficienta a mucoasei gastrice, vegheaza natural ph-ul gastric si regleaza hiperaciditatea gastrica, fie ca luam in calcul arsurile sau greata.

Administrarea Topacid nu este insotita de aparitia de reactii adverse, chiar in utilizarea pe termen lung, iar la intreruperea terapiei nu se produce rebound secretor.

Dupa o perioada indelungata de amanare a meselor sau de pacalire a stomacului cu apa, cafea sau diverse fructe, apar uneori probleme de sanatate. O alimentatie sanatoasa, la ore daca nu fixe macar apropiate, asigura organismului doza optima de energie. Mintea functioneaza limpede atunci cand nevoile primare sunt indeplinite, cand nu te roade burta nici de foame si nici de durere.

Zimez ajuta la mentinerea digestiei normale si la absortia adecvata a nutrientilor la persoanele care au o cantitate insuficienta de enzime digestive si este totodata recomandat celor care au o dieta bogata in grasimi, carbohidrati si proteine.

Sanatatea este importanta. Am fost zilele trecute la un control de rutina la medic si am fost uimta sa aflu ca un procent foarte mic dintre romani fac acest lucru; majoritatea ajung la doctor doar daca au probleme de sanatate.

Oare care este motivul pentru care exista o lipsa de respect fata de ceea ce suntem, fata de propria viata?

Sanatate pentru toti.

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.