Actionam in viata in functie de nevoile pe care le avem. Ne indragostim, avand senzatia ca iubim, alergam dupa recunoastere si job-uri cat mai bine platite, pacalindu-ne propriul ego ca avem o cariera de succes, cata vreme tot ce vrem este sa ne dovedim noua insine ca putem un anumit lucru, ca avem valoare. Mancam uneori fara sa simtim placerea gustului, doar pentru a umple un alt gol interior. Uneori furam iluzii, alteori furam idei. Sunt momente cand ne furam noua insine momentele de demnitate, doar pentru ca nu stim cine suntem si ce vrem cu adevarat. Sunt oameni care fura din bunurile altora. Uneori saracia e reala, insa sunt si momente cand saracia exista doar la nivel mental.

Anul trecut, m-am transformat pentru cateva zile, intr-un mic detectiv si am colindat magazine virtuale si fizice, in cautarea unor modele performante de camere de supraveghere de exterior. Ma interesa in mod special una care sa permita folosirea luminii de noapte, detectarea automata a miscarii si functionare prin tehnologia infrarosu.

Asa-zisa criza de la care a pornit munca mea febrila, a constat in faptul ca, de pe la vecinii unor rude de-ale mele, tot dispareau diverse lucruri care mai de care mai interesante daca le pot spune asa. In urma fenomenelor, rudele au mai adus un alt treilea caine in curte si cum batrane 😀 nu exista in familie, s-au gandit si la un sistem de supraveghere specializat, in dorinta de a se afla in siguranta.

Am aflat astfel ca, in privinta camerelor video pentru exterior, exista rezolutii diferite, acestea au semnal si functii avansate ca si compensarea luminii sau contrastul.

Ofera operatiuni de setare a imaginii pe verticala sau orizontala.

Camerele video pentru supraveghere sunt utile atat acasa, cat si la firme de orice tip. Ofere un plus de siguranta, fie ca vorbim de perioada zilei sau de noapte.

Din fericire si camera pe care am gasit-o, dar si sistemele de alarma si-au facut treaba, astfel incat, cei dragi mie sunt in siguranta.

Hotii s-au multumit cu oaia furata din vecini, cu roaba si cu tava de placinta cu mere. Cred ca le-a fost foame tare.

Pentru siguranta si un somn linistit

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.