Doamnelor si domnisoarelor, cu toate stiti ca femeia este de mult cunoscuta ca o “magaoaie”, este luata drept moara stricata de catre barbat, cand de fapt, el este cel care pur si simplu nu vrea sa poarte o discutie, sa empatizeze si sa impartaseasca cu femeia sa trairile. Barbatii, mai ales cei nascuti pana in anii ‘60, zici ca au toti aceeasi mama. Ei fac parte din aceeasi tipologie a barbatului muncitor, obosit, care mananca si bea mult si nu are chef de plimbari in parc. Lui trebuie sa ii trantesti mancarea calda pe masa si doar atunci esti femeie de casa, buna de pastrat.
Totusi, vremurile trec, si unii barbati devin din ce in ce mai povestitori. Toti te-ar vraji si te-ar vana cu textele lui Alex Velea pe retelele de socializare. La prima intalnire se lauda cu abonamentul la sala, la a doua iti povesteste talentele lui de masterchef iar daca accepti, ti le si arata, si tot asa. Cum il aducem la tacere? Ne place, e frumos, e ravnit, dar e putin prea copilaros si spune lucruri care nu ar trebui spuse asa, pe sleau. Am eu patru metode numai bune! banda adeziva
● Iesiti in locuri unde nu trebuie sa socializati; cum ar fi cinematograful, teatru, slujba de Duminica. Daca mai e si microbist, suprinde-l cu niste bilete la meci. Acolo poti sa-l lasi sa isi descarce mania pe jucatori si sa faca un monolog de toate zilele.
● Vorbeste mai mult decat el. Alege o zi in care sa-ti propui sa faci asta. Incearca sa il intreci in vorbe, povesteste-i dramele prietenelor tale de care nu e interesat, povesteste-i cum iti alegi produsele cosmetice favorite, de unde, ce, cat, cum, cu cine. Se va lua de cap la un moment dat, si atunci va fi momentul sa ii spui ca te deranjeaza si pe tine cand face la fel.
● Mai in gluma, lipeste-i pe gura banda adeziva! Inventeaza un joc hazliu, gen “cine respira primul”, “cine trage batul scurt” si ca pedeapsa, pierzatorul trebuie sa taca pentru 15 minute. Poate o va lua ca pe o idee nebuneasca, traznita din partea ta, si te va aprecia pentru inventivitate cand tu, de fapt, tot ceea ce vrei este ca el SA TACA!
● A patra metoda neortodoxa, paraste-l la maica-sa. Haha, nu. Nu o implica. Doar vorbeste-i despre asta si probabil va intelege ca e cazul sa o lase mai moale cu taclalele. Tu esti femeia, sa fim seriosi!

Cum iti faci barbatul sa taca

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.