Stiti cum este oja, parfumul si geanta pentru femei? Asa este elevatorul auto pentru mecanici. Numai bun de luat si acasa, daca s-ar putea. As vrea sa ne gandim putin cam ce avantaje iti da un elevator auto daca esti mecanic si repari masini. In primul rand, munca ta este eficientizata. O munca eficientizata inseamna mai putine ore petrecute la reparat o singura masina. Inseamna mai mult timp pentru alte masini. Inseamna ca poti termina de reparat trei masini intr-o singura zi. In al doilea rand, nu mai ai bataie de cap. Care este motivul pentru care spun acest lucru?

Preferam sa ne plangem de fiecare data cand avem ocazia. Ca nu am putut sa facem un lucru bine, pentru ca ceva nu a functionat. Ei bine, a fost inventat elevatorul auto cu care iti poti face treaba foarte bine. Si inca cum. Doar trebuie sa ridici masina cu ajutorul elevatorului si cam asta ar fi. Ai in fata ta laboratorul masinii, daca se poate spune. In realitate, vezi tot ce este sub masina. Un avantaj clar atunci cand repari ceva la masina.

Ti se pare ca trebuie schimbat un anumit lucru? Acum poti sa te uiti, sa testezi si sa tragi concluzia daca chiar trebuie sau nu sa-l schimbi. Doar cu ajutorul lui, al elevatorului auto.

Drumuri senine!

Despre eficienta.

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.