Exista numeroase beneficii pe care un aparat de aer conditionat portabil le presupune, de la economisirea de bani, la confort sporit. Daca iti cumperi unitatea corecta pentru cerintele tale si urmezi instructiunile de utilizare, nu exista nici un motiv pentru care detinerea unei astfel de instalatii sa nu reduca semnificativ facturile de energie. Nu lasa vremea mai calda sa iti vina de hac tie si finantelor tale. Aici sunt cateva moduri in care un astfel de sistem te ajuta sa economisesti bani:

Racirea locului
Nu este nevoie sa arunci banii pe racirea intregii case sau cladiri. Sistemele portabile sunt proiectate pentru a raci o zona sau o camera. Daca locuiesti intr-o garsoniera sau ai o camera specifica care are nevoie sa fie racita, o instalatie de aer conditionat portabil este perfecta pentru aceasta aplicatie. Utilizeaza unitatea sa iti racesti biroul de acasa toata ziua, in timp ce lucrezi si apoi foloseste-o pe timp de noapte sa racesti dormitorul.

Racire suplimentara
Daca locuiesti intr-o zona care necesita sa ai un sistem central de aer conditionat, din motive de supravietuire, stii ca functionarea acestuia intreaga vara poate creste vertiginos costurile de energie. Un aer conditionat portabil poate fi o modalitate de a rula sistemul central AC la o temperatura mult mai mare decat in mod normal sau poate fi folosit pentru a aduce confort acelui membru al familiei sau coleg de camera care nu pare a fi niciodata suficient de rece. Unitatea va oferi racire suplimentara suficienta in zona in care o pui, facandu-te sa te simti confortabil, dar nu impotmolit intr-o factura mare la energia electrica.

24/12 ore -cronometru programabil
Unele aparate de aer conditionat portabile au un timer programabil integrat de 24 sau 12 ore. A invata cum sa profiti de aceasta functie, te poate ajuta intr-adevar sa obtii mai mult de la unitate. Daca ai un obicei de a opri sistemul de aer conditionat in timp ce te afli la locul de munca si apoi sa il setezi la o temperatura foarte scăzuta atunci cand ajungi acasa, pentru a raci zona rapid, ia in considerare utilizarea unui aparat de aer conditionat portabil cu un timer programabil.

Multi-functional
Se pare ca fiecare sezon necesita o unitate diferita pentru a face conditiile confortabile. Un dezumidificator pentru primavara ploioasa, un incalzitor pentru iarna, un cooler de aer pentru vara si un ventilator pentru toate zilele

5 moduri in care aerul conditionat portabil te ajuta sa economisesti bani

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.