Sunt povesti de viata si sunt vise, insa dincolo de acestea din urma, fiecare dintre noi se afla acolo unde…. se afla. Uneori nu intelegem totul si poate nici nu vom intelege vreodata. Ceea ce ni se intampla aparent fara voia noastra, alegerile facute, ranile, gandurile de zi cu zi, fricile, nevoile, mila,  dorintele….

Cu siguranta, daca am fi fost pregatiti pentru adevar, l-am fi stiut de mult. Pana atunci, viata asta ramane o poveste dintr-un sir lung de calatorii. Fa pace cu tine!

Nimic nu vine gratis pe lume si uneori pretul achitat pentru ceva ce este, aparent fara pret, la final, este unul mult prea pretuit.

Există oameni care trec prin „Castelul Vietii” lor, încercând să nu plătească pentru nimic, si nu se pot bucura de această călătorie. Mai sunt si altii, care întotdeauna sunt grăbiti, pierd repede totul si nu pot obtine plăcere. Putini înteleg stiinta vietii. Ei descoperă fiecare ungher si se bucură de fiecare moment. Ei stiu că trebuie să plătească pentru tot, dar înteleg că în viată sunt lucruri pentru care merită să plătesti.

Intreaga poveste Castelul vietii tale.

Ganduri senine!

Castelul vietii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.