Banii au o energie aparte, energia cunoasterii si a evolutiei.

Banii vin, cata vreme ii hranesti cu informatie. Fiecare drum isi are sensul sau, cum o rascruce inseamna atat lucruri pozitive, cat si lucruri uneori mai grele, din care avem insa ce invata.

Vocatia inseamna calitate, energie si bani.

Sales Point, infiintata in 2015, este o companie de marketing care isi propune sa faciliteze accesul pe piața de capital prin implementarea unor tehnologii avansate.

Totodata este inclusa si clarificarea informatiilor disponibile, astfel incat trading-ul on-line  sa devina o activitate comuna pentru traderii din Romania.

Pentru Sales Point este necesar ca fiecare client sa aiba succes, deoarece satisfactia traderilor reprezinta satisfactia si cartea de vizita a companiei.

Scopul este de a aduce in atentia pietei romanesti oportunitati noi de trading online, folosind una dintre cele mai moderne platforme existente la acest moment: MetaTrader 5.

Videoclipul de prezentare al companiei Sales Point este unul graitor. Cata vreme ai interes in ceea ce priveste tranzactionarea instrumentelor financiare pe pietele de capital, ai la dispozitie accesul catre acest domeniu, alaturi de o echipa de profesionisti.

Poti alege sa practici un job care nu-ti aduce satisfactii financiare si nici multumire personala. Altfel, doar prin cunoastere si incredere, vocatia creste calitatea vietii.

Valorificarea potentialului reprezinta un punct cheie pentru reusita. Asa cum inovatia si tehnologia sunt valori ale companiei, cu ajutorul carora a patruns cu pasi siguri pe piata romaneasca.
Sales Point, companie de marketing romaneasca, este sustinuta de experti cu experienta si are drept obiectiv introducerea serviciile brokerului international, Trade1000 si de a facilita accesul traderilor la tehnologii de ultima generatie in vederea tranzactionarii online.

Fiecare se afla acolo unde trebuie sa fie, suporta sau se bucura de consecintele unor decizii.

Unii sunt profesori, altii aduna gunoiul de pe strazi; sunt oameni care fac paine si oameni care cos haine. Sunt profesii care tin de creatie sau de stiinte exacte si in schimbul tuturor celor realizate, sunt banii.

Banii reprezinta masura cunoasterii, a timpului si a energiei investite.

Fara bancheri nu ar exista banci si fara bumbac sau matase nu ar exista haine, iar alergiile pielii probabil s-ar manifesta intr-un mod tot mai agresiv.

Fara contabili, nu ar exista salarii si fara copaci sau papura nu ar exista bancnote.

Foloseste-ti mintea pentru afaceri si inima pentru dragoste! E un timp pentru tot, cata vreme nu amesteci lucrurile!

Despre vocatie si trading online

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.