Sarbatorile au trecut si fiecare dintre noi a vazut cel putin o poza cu un inel, cu o cerere in casatorie si cu un da, scris cu majuscule pe Facebook. Si pentru ca ne-am aflat in plin sezon de cereri in casatorie (sarbatorile de iarna nu-mi inspira prea multa originalitate) am avut ocazia sa vedem inele, unele mai urate sau mai frumoase decat altele. Astfel au tot aparut cate un inel lat din argint, un inel simplu cu o pietricica simpatica dar si inele frumoase cu pietre pretioase sclipitoare.

inel Alegerea acelui inel presupune multa bataie de cap deoarece reprezinta un moment special pentru amandoi. Ar trebui sa fie unu din cele mai frumoase amintiri din viata voastra. Vei scoate inelul din buzunar si vei pune marea intrebare. Cu siguranta iti vei dori sa spuna da, dar pana la urma iti doresti sa ii placa si inelul pe care l-ai ales.

Odata ce ai decis ca ea este persoana cu care vrei sa iti petreci restul vietii, conversatiile despre bijuterii vor deveni extrem de interesante pentru tine. Vei dori sa afli cat mai multe detalii despre gusturile ei si poate vei dori sa arunci o privire pe contul ei de Pinterest, poate, poate vei gasi ceva inspiratie.

Bugetul este unul din cele mai importante aspecte. Inainte de toate trebuie sa stii care este suma in care te incadrezi si apoi sa gasesti inelul potrivit. Te vei confrunta cu o gama ametitoare de modele de inele, dar faptul ca stii suma maxima pe care o poti cheltui poate fi un real ajutor.

Fa-ti temele! Inainte sa cumperi un inel ar trebui sa stii cate ceva despre inele si pietrele pretioase, dar inainte de toate trebuie sa stii care sunt preferatele ei. Nu vrei sa vii cu un inel de aur cand ea prefera platina.

Intelege gusturile ei. Acorda o atentie deosebita si bijuterilor pe care le poarta deja. Ii plac bijuteriile clasice sau cele moderne? Ii plac cele simple sau modele sofisicate? Cu aceste ganduri in minte trebuie sa te indrepti spre magazin pentru a-ti fi mai usor sa alegi acel inel. Daca tii cont de aceste aspecte nu ai cum sa dai gres.

Daca ai ales modelul potrivit, mai este un alt aspect important, si anume marimea. Nu vrei sa ajungi in acel moment special si toata supriza sa fie stricata de faptul ca inelul nu intra pe deget sau ca este prea mare. Daca ea poarta inele, atunci totul va fi mai simplu. Il poti „imrpumuta” si astfel vei alege un inel de marimea potrivita.

Pentru un barbat acest proces poate fi destul de dificil. Fiind un moment special inelul trebuie sa fie perfect din toate punctele de vedere. Ai grija cand il cumperi.

Ai grija cum alegi acel inel

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.