In fiecare zi, sunt recunoscatoare tehonologiei si in fiecare zi gasesc noi activitati conexe cu tot ceea ce inseamna internet, editare de fotografii sau comert online.

Am descoperit de curand, cu incantare informatii despre Iustin Paraschiv, programator web.

Undeva, in copilaria mea, am petrecut destul timp intr-un centru de calcul; este drept, era calculatoarelor se afla inca la inceput si intai m-au pasionat jocurile; si ele destul de rudimentar facute. Am avut contact cu oameni care mi-au explicat lucruri legate de cutiile mari, grele la care erau legate cu fire groase monitoare asemeni unor dulapuri. 😀 Privind in urma, imi pare fantastic saltul tehnologic si departe de mine vreo intrebare legata de cum ar fi aratat viata mea fara acest aspect. 😀 Intre creativitate si dezvoltarea electronicelor exista o legatura atat de frumoasa, iar bucuriile sau job-urile conexe sunt (din punctul meu de vedere) de neinlocuit.

Ce informatii mi-au atras atentie in ceea ce il priveste pe Iustin Paraschiv

Prin articolele publicate, explica probleme complicate legate de domeniul IT. Iustin Paraschiv, web designer, este expert in programare si in tot ceea ce are legatura cu tehnologia.

Web designer-ul Iustin Paraschiv este talentat si realizeaza combinatii de culori tare interesante, dar si alte elemente care proecteaza imaginea pe care o doreste un client.

Acesta este motivul succesului lui Iustin Paraschiv, web developer si web designer apreciat.
Se ocupa si de functionabilitatea site-urilor. Aceasta include aspecte interactive.
Dezvoltatorii web, precum Iustin Paraschiv, folosesc anumite limbaje de
programare si astfel sunt create functii ce ruleaza chiar si intr-un browser web sau pe un server.

Iustin Paraschiv raspunde la intrebarile tale

Iustin Paraschiv este un programator accesibil.
Altfel? Web developer nu reprezinta acelasi lucru cu web developer.

Designul implica partea vizuala, ceea ce un utilizator are pe monitor, iar dezvoltarea presupune partea functionala a site-ului.

Pe contul de facebook poti adresa intrebari, iar raspunsurile vin in cadrul articolele postate pe blogul lui Iustin.

A inceput prin a explica tainele domeniului legat de tehnologie, de la cele mai simple teorii, pana la complex, notiuni de baza HTML sau limbajul de programare JAVA.

Povestea tehnologiei si a oamenilor pasionati de aceasta, este practic povestea lui maine, povestea viitorului. Indrazneste!

Despre Iustin Paraschiv si despre it.

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.