Intr-un oras ca orice altul, unde locuiesc oameni obisnuiti cu care interactionam zi de zi, se pot cladi lucruri miraculoase. In mare parte banii nu iti aduc fericirea insa in mod sigur te ajuta sa o ai si sa o mentii. Pentru unii aceasta fericire sta intr-o masina noua. vila Ploiesti

Altii cauta oferte de vanzari case in Ploiesti sau chiar vile unde pot sa construiasca si sa decorze pe placul lor. Si ce loc mai potrivit decat orasul natal? Daca esti din Ploiesti, sa stii ca, chiar si aici iti poti achizitiona o astfel de locuinta. Nu trebuie sa te muti in capitala sau chiar afara din tara.

In Ploiesti se gasesc o sumedenie de oferte cu vile de vanzare, in fel si fel de zone. Trebuie doar sa iti faci timp sa cauti. Vile in zone precum zona Albert, Cantacuzino, Republicii, Central, sud sau Gheorghe Doja, cu siguranta iti suna cunoscute daca esti din oras sau daca ai locuit acolo macar o perioada de timp.
Preturile variaza. La fel si stilurile. Intre timp ce o vila sau o casa poate fi cu un stil mai regal, mai domnesc, o alta vila poate avea un iz traditional, sau de ce nu un design scandinav, cu geamuri mari si putina mobila si vopsea in culori deschise. Exista deci aceste vile deja conditionate sau poti sa alegi una care nu este decorata din acest punct de vedere. In acest caz, tu ai liber la imaginatie.

Ideea ca vila este doar pentru oameni instariti si cu un anume statut in societate este demult apusa. Fiecare familie care isi strange niste banuti si ii pune deoparte tocmai pentru a achizitiona in final acest tip de casa, daca si-o permit, este un lucru perfect normal. Aspiratiile fiecaruia dintre noi difera. Ca sa va dati seama de ce ideea este invechita, va prezint unele aspecte:

– Cu toate ca “vila” suna a ceva pretentios, sa stiti ca multe apartamente de tip Penthouse din capitala si nu numai sunt cu mult mai costisitoare. Si nu vorbim in sute de euro.
– Candva, “vila” insemna o denumire data unor resedinte rurale de pe domeniul agricol si pastoral, intr-adevar detinute de proprietari de sclavi, insa acum noi nu mai traim aceste vremuri, iar semnificatia nu are cum sa ramana aceeasi.
– Vila nu este decat o casa cu mai multe camere. Este benefica tuturor celor care au o familie numeroasa. Nu vorbim de palat sau castel. Este pur si simplu o locuinta.

Iata deci de ce sa lasi speculatiile deoparte si sa alegi sa cumperi o vila. Daca aceasta este ceea ce iti doresti, nu vad alte motive de a sta deoparte!

ROYAL IMOBILIARE
Agentie Imobiliara
str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO
Phone: 0371 330 301

Vile superbe in Ploiesti

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.