Traim in era tuturor posibilitatilor. Poti cumpara teren pe luna, cum poti schimba jobul actual cu cel care iti reprezinta vocatia. Ai posibilitatea sa inveti oricand ceva nou, fie ca sunt cursuri online sau o facultate si o a treia facultate, poti avea dintii albi, cum poti beneficia de un corp frumos si in speta si de tratament anticelulitic.

Ne intrebam si ne plangem, serios acum?! Ce nu merge in viata mea? De ce nu merge si ce am gresit? Cati sau cate dintre voi luptati pentru schimbarile dorite? Pentru vise implinite?

Nimic nu vine din copac si nimic nu este realizabil fara un plan bine pus la punct, fara obiective sau termene, fara pasi stabiliti cu precizie si oameni de calitate. Sunt inconjurata de invingatori si de invinsi, eu insami trec de la o extrema la alta, in functie de stare si de ce alegeri fac. Cand m-am neglijat, cand nu mi-a pasat, m-am ingrasat si m-am simtit trista chiar si fara vreun motiv real. Cand am deschis ochii si am vazut curcubeul, mi-am dat seama ca vreau altceva si sunt altceva.

Drumul de la dorinta la realitatea este uneori greu, cu nopti nedormite si prieteni care dispar rand pe rand, doar pentru ca uiti cine sunt. Drumul catre frumusete este inainte de toate, unul al respectului fata de propria persoana si fata de cei din jur, un drum al calitatii si al revelatiei. Pentru orice gand ai, exista o varianta reala. Pentru orice gand pe care il vrei devenit real, exista n posibilitati de realizare, cata vreme varianta sau variantele alese reprezinta calea prin care te perfectionezi.

Frumusetea are un nume si il recomand cu incredere si caldura. Nomasvello inseamna specialisti, aparatura de calitate si servicii impecabile. Nu poti rezolva lucruri mari, daca nu esti capabil de cele mici, cum poti alege sa traiesti ca un leu sau precum un caine, mereu alungat. Dorintele mari se sprijina pe posibilitatile mici. Increderea in propria persoana este data in primul rand in formarea pe care o ai si in aspectul fizic. Acesta din urma formeaza prima impresie. Si ma intreb oare, care e impresia ta asupra reusitei?  Care este planul tau pentru o viata implinita? Ai inceput sa il definesti?

 

Era tuturor posibilitatilor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.