In copilarie am avut tangenta cu multi oameni interesanti. Am primit un caiet mare, cu multe timbre si mi s-a explicat despre frumusetea si rolul acestora. Apoi, cineva mi-a dat o agenda si au inceput sa ma pasioneze toate caietele imbracate frumos, cartonate, colorate, cu linii mai subtiri, cu date sau fara, impartite pe ore sau nu.

Am inceput sa achizitionez singura timbrele si din toate taberele si excursiile adunam carti postale si magneti. Am avut odata o cutie mare, atat de plina, incat imi era si teama sa ii deschid capacul, sa nu ma rapeasca in vreo calatorie inopinanta toate locatiile adunate pe bucati colorate din plastic.

Fotografiile ma incantau si visele mele puteau fi desenate usor pe cerul mintii, incepusem sa am experienta. Totdeauna exista obiecte pentru colectionari si unele dintre ele te conduc spre formarea unei culturi, catre cunoasterea istoriei si automat catre dezvoltarea personala.

Promotion are peste zece ani de experienta si foarte multe obiecte personalizate. Ca ai nevoie pentru placerea personala, pentru uz sau pentru casa, ca te gandesti sa faci o surpriza celui mai bun prieten, de la cani personalizate pana la umbrele, oferta este variata. Eu una am ales mai multe obiecte decat aveam in plan, doar pentru frumusetea lor si pentru faptul ca fiind personalizate ma incanta si imi dau o motivatie in plus pentru a zambi in fiecare zi.

Acum am o cutie si mai mare in care imi pastrez amintirile si in plus, un intreg perete destinat viselor, cu fotografii legate de ceea ce imi doresc. Cred ca prezentul se construieste pe trecut, iar viitorul si colectiile sale, depinde de fiecare din noi in parte. Putem colectiona mereu momente de bucurie si intelepciune sau nu. Viata in sine este o colectie personalizata de intamplari si oameni, de dorinte sau tristete. Si fiecare timbru ales in copilaria mea imi aminteste ca lucrurile frumoase raman peste timp, imbracate in sentimente. Cand ai visat ultima oara cu ochii deschisi?

O viata intr-o colectie

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.