Dupa ce mi-am luat permisul de conducere, bunicul meu a ales sa se plimbe de cateva ori in dreapta mea, in masina.

Tot timpul imi spunea ca am “mania vitezei”, cata vreme, pentru el, viteza insemna 40 km la ora.

Un set de anvelope pentru atv, unul potrivit de altfel, reprezinta garantia vitezei si in aceeasi vreme, a sigurantei. Sunt alegeri diferite in ceea ce priveste adrenalina sau hobbyurile, in ceea ce priveste petrecerea timpului liber.

Cand ma gandesc la cauciucurile atv, imi vine in minte, in primul rand, cuvantul “aderenta”. Siguranta transportului tine de abilitatea celui care conduce mijlocul respectiv si de modul de ingrijire, de tehnica autovehicolului, a motorului/ motocicletei si chiar a atv-ului.

Dincolo de componenta umana, este cea tehnica, asa cum Acvila Romania comercializeaza o gama diversa de anvelope destinata fiecarui anotimp in parte.

Anvelopele reprezinta punctul de contact al vehiculului cu solul. In alegerea celor potrivite, trebuie sa se respecte normele legale in vigoare si recomandarile constructorului si ale producatorului. Conditiile in care sunt utilizate anvelopele influenteaza calitatea si performantele acestora, insa si pe cele ale masinii. Astfel, e cazul sa fie acordata o atentie deosebita intretinerii cauciucurilor.

Societatea Acvila Distribution NCA aduce pe piata romaneasca, anvelope si jante noi pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, 4X4, camioane, Atv, utilaje agricole si industriale. Pune la dispozitia clientilor  anvelope noi, marci premium si de buget, precum si cauciucuri resapate. Ofera consultanta de specialitate si va pune la dispozitie informatiile pentru a face alegerea potrivita pentru siguranta, adrenalina sau hobby-uri.

Durata de viata a anvelopelor este conditionata de anul de fabricatie, dar si de conditiile in care au fost intretinute sau depozitate. Producatorii de anvelope recomanda ca depozitarea sa se faca in spatii aerisite si uscate, cu temperaturi constante si moderate. De asemenea, cauciucurile trebuie stocate la distanta fata de surse de caldura, obiecte ascutite ori substante chimice, acestea fiind daunatoare.

Drumuri senine!

Aderenta si siguranta intr-un hobby

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.