Din putul adanc, bunicul meu scotea apa cu o caldare lunga din tabla. Era rece apa adusa la suprafata, era o placere sa o bei si sa o arunci in aer, cata vreme stropii luceau in soare.

Copilaria mea are legatura cu florile, iarba cruda, apa rece, povestile cu uriasi buni, biciclete si animale.

Am invatat ca apa este esenta vietii, creste legumele, ne racoreste vara, curata praful hainelor si satura caii inspumati de pe drum. Desi, intre noi fie vorba, nu este chiar indicat sa le dai imediat s-o bea.

ToolMan ofera o gama de pompe submersibile, pentru gradinarit sau pentru evacurea rapida a apei. In functie de inaltimea de pompare, debitul de apa necesar, in functie de ce presiune este necesara sau de regimul de lucru, reprezentantii magazinului online recomanda modelul potrivit la preturi accesibile.

Pentru agricultura sau pentru casa, exista produse ale celor mai buni producatori in domeniu: Gardena, Karcher si Makita.

Comanda este livrata prin curier, in cel mai scurt timp posibil.

Daca vrei sa uzi gradina folosind apa dintr-un parau, in primul rand, ai nevoie sa cunosti debitul acestuia. Daca vei uda cu aspersoare, ai nevoie de o motopompa de presiune. Tot de presiune iti trebuie si daca duci apa pe teava sau furtun mai mult de 70-75 m.

De exemplu, la o diferenta de nivel de un metru intre pompa si parau, pompa fiind la vale, iesirea din pompa un furtun de 3/4 apa urca la 7 metri de la nivelul pompei, asadar 6 metri de la nivelul “paraului”, concluzia este ca, apa cu cat urca mai sus pierde din presiune.

Exista o serie de modele fiabile de motopompe, atat pentru irgatii, cat si pentru apa murdara si in functie de nevoi, alegi de la Toolman ce se potriveste.

Cata vreme ai apa, viata se desfasoara frumos.

Despre apa

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.