Alegerea unei perechi de incaltaminte utila si in aceeasi masura confortabila, cere uneori rabdare si o cautare indelungata. Fie ca avem nevoie de ghete pentru anotimpul rece sau pantofi decupati pentru vara, ceea ce purtam in picioare, reprezinta o prima carte de vizita.

miniPrix a lansat o colectie de ghete de sezon, din piele naturala, potrivita tuturor doamnelor si domnisoarelor, cu o atitudine indrazneata.
botinePrima impresie este cea pe care se construieste timpul. Un chip zambitor, mainile ingrijite, modul in care iti porti parul sau incaltamintea, pot fi de ajutor in construirea relatiilor sociale.
Noua colectie de botine de la miniPrix ofera o gama variata in frumusete, accesibilitate si pret.
Purtarea hainelor, a ghetelor si a accesoriilor potrivite acestora, reprezinta un soi de arta.
Cand esti imbracat asa cum te simti bine, ingrijit si in ton cu activitatile pe care le faci, ai incredere in propria persoana si te misti in largul tau.
Mi-a fost mereu greu sa imi aleg incaltamintea potrivita pentru iarna. Indiferent ce as fi facut, eram uda la picioare iarna, niciodata nu aveam ghetele in ton cu hainele.
Pana cand, am inteles  ca e vorba de calitate combinata in mod estetic cu materialul si culorile potrivite.

La cumparaturil de cel putin 100 lei, miniPrix ofera transport gratuit. Cumparaturile online da timpul necesar alegerii si relaxare. Ai la indemana posibilitatea verificarii marimii si implicit a avantajelor achizitiei. Te poti ridica oricand de la calculator sa vezi daca nuanta botinelor este cea a gentii preferate sau daca mai ai loc pe raftul de incaltaminte pentru doua perechi, nu una, asa cum facusei initial planul.

Incaltamintea potrivita iti permite deplasarea in conditii normale, comoditatea piciorului si a pasilor. E important sa bifezi intr-o zi toate obiectivele propuse, cum e la fel de important sa te intorci acasa linistita, nu cu picioarele unflate sau dureroase.

Pasi usori si vreme frumoasa!

Botine din piele naturala ca-n povesti la miniPrix

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.