Imi simt ochii cum stralucesc, desi nu am o oglinda in apropiere si palmele imi ard. Am purtat noua rochie in club.

rochie scurtaMa bucur, surprinsa inca, de faptul ca am avut curaj, pentru o alegere in culorile cerului la asfintit, pentru o rochie scurta, insa atat de spectaculoasa.

Paleta din care am avut de ales a fost una mare si iti recomand sa cauti ceea ce ti se potriveste, fie ca preferi culori aprinse si pasionale, sau esti o fire mai serioasa si clasica si preferi rochii albe sau negre, din dantela sau catifea in care te vei simti excelent.

Helenboutique, magazin online cu haine de dama a luat fiinta in urma cererii clientelor si partenerilor, devenind astfel mai usor de urmarit noile modele lansate pe piata saptamanal. Produsele comandate si evident primite sunt exact ca cele din pozele din site. Altfel, ai posibilitatea sa afli promotiile rapid, abonandu-te la newsletter. Exista o politica in privinta returnarilor si multe variante de croiala si culoare, de care te poti bucura.

Am observat in general, ca tuturor ne este frica de schimbare, cata vreme singura constanta in sine din lumea asta, este schimbarea. Viata se traieste frumos dincolo de zona de confort si de lucrurile cunoscute, obisnuite.

Soarele la asfintit poate aduce melancolie, cum de altfel, privind din alta perspectiva, poate aduce bucuria noptii si a dezinvolturii, a spectaculozitatii trairilor si a imaginatiei, care are puterea de a transforma ideile in realitate, in palpabil.

Obisnuiam sa aleg pantaloni de dama foarte trendy.

Culoarea sau croiala sunt importante, indiferent de ce element vestimentar luam in calcul. Fiecare vrea sa sublinieze anumite linii ale corpului, poate sa ascunda altceva si indiferent de solutie, confortul primeaza. Cand te simti bine in pielea ta, lumea isi intinde covorul rosu pentru tine. Poti calca cu pasi eleganti sau in fuga. Esti o vedeta oricum. Hainele potrivite, la momentul potrivit intaresc imaginea de sine si definesc personalitatea.

 La ce rochii visezi din paleta primaverii?

Puterea soarelui la asfintit

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.