Visul meu este sa am un job bun care sa imi placa si sa imi ofere destui bani ca sa pot trai confortabil. Visul meu este sa am o casa draguta, nu foarte mare, cu 3 dormitoare, 2 bai, o curte generoasa, dar nu foarte mare pentru ca nu o sa ma apuc de gradinarit, un gard elegant din fier cu porti automatizate. Visul meu este sa pot sa imi iau 2 concedii pe an in strainatate, sa pot sa vad toate locurile pe care multi dintre noi le vad doar la televizor, visul meu este sa nu trebuiasca sa ma gandesc la fiecare 5 lei cand ies in oras cu prietenii. Cum suna visul meu?

Visele sunt importante, visele iti ofera o imagine a unui posibil viitor pentru tine, visele mentin sperante in cele mai intunecate momente. Insa visele nu se realizeaza singure, doar pentru ca vreau nu inseamna ca o sa si am. viseVisele nu se realizeaza singure, nu se implinesc pentru ca vrem, dorinta e buna, e necesara, dar fara actiune, fara compromisuri si sacrificii, fara sa iti “murdaresti mainile” visele o sa ramana doar o imagine placuta, in mintea ta, fara vreun rezultat practic. Pentru multe din cele de mai sus am nevoie de bani, ca sa imi cumpar o casa draguta, ca sa imi instalez porti automatizate, ca sa merg in vacanta etc.

Ce faci ca sa ai bani? Muncesti mai mult ar zice unii si ar avea dreptate daca am trai intr-o lume in care fiecare primeste ce merita. Mai inteligent e mai important decat mai mult, abilitatile si capacitatile tale ca individ conteaza mai mult decat doar abilitatea de a fi, din aceasta cauza un doctor castiga mai mult decat un paznic, un avocat castiga mai mult decat un sofer. Abilitati si cunostinte. Asa ca mai am un vis, pe care ar trebui sa il ai si tu, visul meu este sa stiu, sa cunosc si sa valorez mai mult ca sa castig mai mult si sa pot sa imi implinesc visul de a ajunge acasa in masina mea, sa apas pe buton si portile automatizate sa se deschida.

Visul meu este sa…

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.