Exista momente in viata unei femei cand aceasta vrea pur si simplu sa faca ceva notabil, ceva ce va avea repercursiuni placute pe viitor. Vrea sa i se intample ceva unic si original. Si nu vorbim doar de intamplari, intalniri sau alte ocazii. Momentele in care te poti simti unica sunt si acelea in care porti haine sau accesorii pe care nimeni altcineva nu le mai are (sau sunt sanse foarte slabe sa o faca).

Acele vedete de la Hollywood care, cu fiecare ocazie, gasesc un prilej de a isi etala ultimele achizitii, cu siguranta o fac de multa vreme, iar outfiturile pe care le poarta sunt gandite precum o reclama TV in conferintele de presa din strainatate: iau parte mai multi oameni, exista mai multe opinii, iar in final se ajunge la un rezultat unic. O rochie sau o tinuta de designer, creata unicat, pentru a nu da gres pe covorul rosu. medalion

La fel este si in cazul accesoriilor. Parca toate bijuteriile sunt la fel. Au pietre, sunt de argint sau alte metale pretioase, si le regasim la mai multe femei. Ce ar fi daca am achizitiona un medalion de argint sau un pandativ unicat? Unul pe care sa il gasim intr-o singura bucata in stoc, pentru care sa ne luptam si pentru care sa fim mandre ca am economisit pentru a-l purta cu placere oriunde? Metaphorabijoux este site-ul cu astfel de bijuterii; nu doar medalioane, dar si lantisoare, coliere, cercei, inele, bratari si multe altele.

Unul dintre momentele in care o femeie se poate simti unica este acela cand poarta astfel de bijuterii combinate cu o tinuta croita special pentru ea. Bineinteles, o femeie se simte unica si atunci cand iubitul ii spune ca ea e singura persoana potrivita pentru el. Dar acum vorbim de femeie ca persoana singulara, femeia care se simte bine in pielea sa, fara ajutorul altcuiva. Acea bucurie pe care ti-o faci singura, din propriile forte, cand stii ca ai achizitionat ceva tu singura.

Simte-te bine in pielea ta in aceste momente si fii mandra ca ai reusit sa iti achizitionezi ceva pentru tine insati!

Momente in care poti fii unica

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.