In fiecare dintre noi exista un Motan Incaltat. Unul care isi poarta cu mandrie cizmele, pantofii cu toc sau sandalele colorate de vara.

Incaltamintea inseamna de fapt atitudine si respect. Am multe perechi de pantofi eleganti.

Fiecare are o poveste speciala si fiecare scrie, odata cu purtarea, o noua istorie. Incaltamintea de dama pastreaza amprenta locurilor colindate, comoditatea sau graba pasilor, stagnarea sau imprevizibilul actiunilor. Modul in care arata incaltamintea cuiva, imi spune multe despre persoana respectiva. Reprezinta un soi de carte de vizita. Facand o paralela, aduce cu faptul ca una spunem si alta suntem, diferenta intre ce credem si realitatea in sine.

Motanul incaltat a devenit un personaj cu ajutorul cizmulitelor de culoare rosie, mereu curate, ingrijite. Crezi ca daca ar fi avut insa doar incaltamintea si nu atitudinea unui invingator, am mai fi citit o poveste special dedicata lui?

 Oamenii sunt diferiti, nevoile si dorintele asemenea. Noi toti scriem povesti prin ceea ce suntem si ceea ce facem in orice moment. Unele sunt calme, asemeni pasilor la purtarea unor balerini, altele fac zgomot si atrag atentia, la fel ca si pantofii cu tocul cui. Incaltamintea corect aleasa iti lasa piciorul frumos, fara unflaturi, ai mereu dor de duca, indiferent daca este vorba de o petrecere eleganta unde vei dansa pana in zori sau daca pleci sa urci un traseu montan.

Imi plac pantofii de culoare verde, in aceeasi masura cu cei cu flori sau de un rosu aprins. Oricare dintre acestia, insotiti de rochia potrivita, imi dau senzatia ca plutesc pe nori si ca nimic nu este imposibil. Pantofii eleganti mai ales, sunt asemeni prajiturilor. Cand ii admir, ma simt la fel ca intr-o cofetarie. In fata mea stau prajituri. As gusta din toate. Pe unele le-as manca din prima, iar din altele as lua cate o bucatica, sa pastrez pentru mai tarziu tot ce este mai bun.

Motanul incaltat ar ramane uimit in fata unei asemenea oferte. Si care este solutia pana la urma, cursurile de teatru?

Povestea Motanului incaltat

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.